Pepparkaksbaket

Nu är vi äntligen hemma efter en grå dag med massa regn.

Lovade att berätta om gårdagen så det ska jag göra.
Vi hade adventsmys som aldrig förr igår då vi hade en massa pepparkaksdeg att baka.
Jossan och Sanna hade gjort en dubbelsats på lördagen som var redo att bli bakat när vi kom dit i går vid halv tio på morgonen.

Två sådana här degar hade vi framför oss

Zandra och Sofie satte igång med det samma.
Sen bakade och bakade vi i ca två timmar innan alla pepparkakor blev klara, det blev många fina pepparkakor och vi hade det supermysigt!

Fina gummor jag gjorde va?


En av alla plåtarna i ugnen

Zandra var den mest krativa av oss och gjorde egna fina figurer

Jossan gjorde en massa hjärtpepparkakor

Efter ett tag blev vi klara och då var det dags att äta risgrynsgröten som vi hade kokat under tiden. Den var jättegod och efter lunchen blev det massapepparkaksätande och tedrickande.
Vi hade det så bra där i köket ute på Teg

Mysmys!

Efter det blev det en promenad vidare mot stan för att njuta av all julstämning. Lite senare såg vi även på läkarstudenternas julspex.
En skön dag då jag bara njöt av all fin vänskap och godsakerna vi åt.

Det var den dagen det, en skön start på julen om ni frågar mig!
Ikväll blir det step antagligen, vill egentligen träna bodypump också men det är fullbokat än så länge, får hoppas på att någon avbokar så vi får plats :)



Sista november

Jag hade en helt underbar dag igår, det var adventsmys överallt ska ni tro!
Men jag hinner inte skriva nu för snart går min buss mot stan där det väntar grupparbetesjobb hela dagen.

Skriver mer om gårdagen ikväll och visar även bilder på myset!
Nu blir det att packa väskan och gå ut i mörka Norrland. Jag gillar mörka morgonar!

Adventsmys framför mig

Nu sitter jag och äter havregrynsgröt för fulla muggar, om en halvtimmer går bussen mot stan.

I stan väntar advetnsmys med tjejerna hela dagen, vi ska baka pepparkakor, äta tomtegröt, dricka glögg och gå på julspex i eftermiddag/kväll.
Nej nu måste jag fortsätta häva i mig gröten så att jag inte missar bussen!

Ha så mysigt nu på första advent gott folk!

Summering av de senaste dagarna!

Ja då var jag här igen, tänkte berätta om torsdagen samt fredagens händelser för er.

I torsdag var det äntligen dags för att se Winnerbäck igen. Som vi har längtat. Denna gång blev det konsert med både Josefine och Sanna från min klass.
"Man kan inte mer än älska Winnerbäcks konserter" är en bra summering.
Stämningen var bra och upplägget på alla låtar var annorlunda men bra. Ljuseffekterna satte helt klart en magiska prägel på kvällen och jag njöt mest att hela upplevelsen tror jag.
Det är svårt att sätta ord på konserten så här nu efteråt men att det var hans bästa inomhus konsert det kan jag helt klart konstatera.

Igår väntade skola på förmiddagen som gick väldigt smärtfritt, skönt!
Efter det väntade lunch och sen lite julpyntshopping med Robin. Resultatet blev lite julgranskulor, en jättefin julstjärna och lite pepparkaksformar etc.
När vi var klara återvände jag till skolan och fortsatte plugga ett tag innan det var dags för att träffa tjejerna i stan. Väl i stan var det dags för bio.
Vi såg den tredje och sista filmen i Milleniumserien nämligen "Luftslottet som sprängdes". Som jag anade var filmen hur bra som helst och helt klart den filmen som satte pricken över I:et på helt filmserien.
Den skildrade boken väldigt bra måste jag säga även om alla saker inte va med så klart. Men det som var så bra var att de hade tagit bort just de sakerna som jag själv tyckte kändes lite så där halvtråkiga att läsa om.
Huvudstoryn är ju helt klart den bästa eller hur man ska uttrycka sig.

Idag gick jag och Robin upp förbjudet tidigt för att vara lördag, nämligen klockan sex redan. Dock var det för att vi hade tvättid och sen var det ett bra tillfälle att passa på att få saker gjorda.
Det jag har hunnit med idag det är att jag har gjort hela min kostregristrering, som "bara" tog så där tre timmar, skönt att den är gjord. Jag har även städat hela lägenheten, bakat bröd och gjort lite för hårda knäck. Jag har nog ärvt min mammas dåliga knäckgener, även om jag lyckades mycket bättre än vad hon brukar göra. Men hon kan ju inte va bra på allt!
Sen nu har jag försökt få lite läst i boken ( den har äntligen kommit, men saknar fortfarande en bok som inte har kommit) och snart blir det till att vika ner et gigantiska tvättberget till fina klädhögar.

Ikväll blir det bara mys med god mat (lax och klyftpotatis med någon svampsås som Robin pratar om) och sen film eller liknande.
Men nej nu ska jag återgå till min proteinläsning.

Ha en bra lördag gott folk.

Jag lever

Jag lever, jag har bara haft fullt upp de senaste dagarna med en massa plugg, winnerbäck- konsert, adventsshopping, mer plugg och bio.
Så nu ska jag varva ner ett par hekto med min Myte innan jag tar nya stora tag i morgon.

Då ska jag berätta allt om konserten och så vidare.
Ha en bra fredagskväll gott folk!


Ibland går allt utför

Det finns dagar då det känns som om allt bara går utför.
Så är det för mig idag, därför tänker jag inte ens blogga för jag vill inte misslyckas med det också.

Istället ska jag nu sätta mig ner med pluggandet och hoppas att det går bättre och sen blir det Winnerbäck ikväll...

Winnerbäck jag ber dig, låt mig få lite tur med mig resten av veckan? Kan du och vackra musik bidra till det tro?

Bättre

Ja jag mår bättre nu, liksom mitt samvete. Det blev många timmars läsning i bibblan nu ikväll och jag kom inte hem förrän nu, men det var det värt.

Hoppas mina böker kommer imorgon så jag läsa klart det jag mpste läsa ikapp.

Förvörigt så har en superdupermysig pojkvän om jag inte har sagt det innan. När jag kom hem så hade han diskat,lagat mat, plockat undan en massa här hemma , bäddat och kollar upp allt inför Winnerbäck konserten imorgon. Allt sådant som jag lätt kan gnälla ltie över, speciellt den här tiden i månden.
Han läser mina tankar ibland och jag blir riktigt glad!
Jag blir glad över att upptäcka en "Jag älskar dig" lapp i kylskåpet när man ska fylla på sin tomma mage.

Men nu ska jag lägga mig så jag orkar hela dagen imorgon, då händer det saker ska ni tro.
Mer om det imorgon.

Förlåt för mina humörsväningar men de flesta vet säkert hur jag är... tyvärr!

Inte på topp

Jag är inte alls på topp idag, jag vill och orkar inte prata med någon idag jag känner mig halv och på toppen av det deppberget så har jag mycket skola att förstå och ingen kurslitteratur har kommit ner i brevinkastet.

Skjut mig någon, jag hinner inte vara utan böcker nu, inte nu!

Funderar på att antingen sitta här hemma, äta godis och försöka förstå allt i skolan eller så drar jag till just universitet för att läsa i bibliotekets upplaga av böckerna.
Men är det värt det? Är det värt att lämna huskaoset här hemma, lämna alla matlagningstankar och missa träningen för att läsa litteratur? Ja inte vet jag men mitt samvete hade nog mått bättre av det.

Skitsamma hur jag gör egentligen just nu ska jag bara njuta sex minuter åt att njuta, njuta av detta. För kan man göra annat? Lyssna själv så förstår ni vad jag försöker prata om.


Uppdaterar när jag är på bättre humör, ja hoppas det blir snart.

Döden!

Det verkar som om alla har gått och dött idag.
Jag hänger på trenden, jag dör också från bloggvärlden nu!

Skriver mer i morgon då jag vaknar till liv igen

Mörka Norrland.

Just nu känns det som om alla här uppe i Umeåtrakterna bara går runt och gäspar om dagarna, gäspar över vädret.
Så här dags på året borde det vara snö här uppe enligt alla Norrlandsbor, men istället är det som i Skåne, grått och regnigt, det regnar hela tiden. Fast det är en stor skillnad från Skåne, här uppe är det jämt mörkt också. Lägg på det på regnet så inser ni vilket underbart läge vi har.

Det positiva är dock att vi jämt kan ha mys tid här uppe då man ofta tänder ljus osv.

Annars har min dag än så länge varit väldigt bra. Vi har haft föreläsning om kolhydrater hela dagen och jag är inspirerad som aldrig förr, att ha en dietist till föreläsare får mig och mitt hjärta att njuta!
Jag ska nu sätta mig och repetera allt det där om kostfibrer, sockerarter och GI-värden. Ska passa på att tända ljus och även få koka en kopp te ( jag försöker lära mig JA) och sen läsa på.

Dock så har jag inte fått hem min kurslitteratur än, det gör det hela tråkigare. När jag väl får dem nu kommer jag ha vääääldigt mycket att läsa ikapp. Men jag fixar det.

Passar på att länka till Lägenhetsbilder som jag la ut i början av vår vistelse här uppe. Har ingen möjlighet att lägga upp dem igen då bilderna finns på min trasiga dator.

Hoppas att du blir glad över bilderna Therese? Jag saknar dig förövrigt, jag saknar alla där hemma. Men om 28dagar är jag på väg hem och då blir det mys och kvalitetstid med er alla.

Ha det så bra gott folk...

Tafsa

Hej vänner!
Jag tänkte skriva ett inlägg igen. Imorse läste jag en artikel, eller snarare såg ett klipp på DN:
http://www.dn.se/webbtv/livsstil/tafsa-mer-1.998446

Handlar lite grovt om att vid beröring utsöndras någon form av hormon (som Lotta säkerligen känner till bra mkt bättre än mig) så man blir gladare! Har gått runt och klappat folk på axeln och ryggen hela dagen, förhoppningsvi har världen varit lite lyckligare idag pga det :)

När Lotta kommer hem från träningen ska hon få en lång kram så hon också får lite hormoner utsöndrade, laters!

Oxitosin, kan hormonet hetat så? jaja whatever lycklig blir man iaf. Börja kramas nu gott folk!

//Robino

Underbart!

Det är helt fantastiskt att ha en blogg ibland.
Fantastiskt att ni där hemma och alla andra kan följa mig här uppe och allt med skolan. Inte för att jag trodde att någon skulle bry sig, men det gör ni ju, annars hade inte statistiken min varit lika stabil.

Det är underbart att få komma in på bloggen och upptäcka att en gammal vän har varit här genom att lämna en fin kommentar, jag blir så glad då.

Ibland undrar jag dock varför ni är här för ibland känns det som om jag bara maler på om plugget men jag antar att ni gillar det också.
Jag är tacksam för att ni läser och bryr er.

Vill passa på att säga att jag längtar hem till Skåne nu medan jag ändå tjatar på.

En sista sak bara, är det något ni vill att jag ska berätta mer om eller ni undrar över angående Norrlandslivet så bara säg till så kan jag försöka svara ;)

Bjuder på två gamla student bilder, den första på mig med alla blommor etc. och den andra på min söta lillasyster som förövrigt ringde till mig i går. Hon sa att hon saknade mig och jag fick hemlängtan, positiv hemlängtan.



Tillbaka till vardagen

Nu efter en lång skönt helg kanske det faktiskt vara rätt skönt med en ny härlig vecka igen.
Det är ialla fall så jag känner idag.
Min enda föreläsning börjar inte förrän ett i dag så jag passade på att sova ut i morse, eller ja jag ställde inte klockan i alla fall.
Gick upp lite efter åtta och då väntade en god frukost på mig och ett avskedstagande till pojkvännen som skulle iväg tidigt.

Känner mig effektiv i dag då jag har gjort lite saker på datorn, är mer och mer lyrisk över en sak men det avslöjas snart.
Har även gjort ett arbete till kursen som vi nyss började på. Det var en uppgift som krävde rättså lite förkunskaper så jag satte igång med en gång och blev snabbt klart.
Skönt att försöka beta av allt så fort som möjligt.

Nu blir det en massa fix här hemma innan jag ska iväg. Det enorma diskberget( har ingen aning om hur det har bildats) måste bekämpas och sängen vill gärna bli bäddad och så vidare.

Ikväll blir det bodypump och spinning. Längtar jättemycket för kvällens spinningpass är ett specialpass då det är med Michael Jackson och Rocktema! Perfekt spinningmusik förhoppningvis.

Vad har ni för måndagsplaner?

Tjuvstart på julbaket

Bestämde mig för att baka Lussekatter idag. Ett mycket bra tidsfödriv måste jag säga det var både mysigt och gott att baka. Att samtidigt lyssna på lite julmusik är inte helt fel får jag påstå.

Jag tjuvstartade lite genom att börja baka nu, egentligen tycker jag att första adventhelgen är klippt och skuren för det första julbaket, men då kommer jag säkert ha en massa att göra plus att på söndagen ska vi iväg och baka pepparkakor hemma hos kusinerna så då kan jag inte baka här hemma. Alltså blev den här dagen perfekt.

Resultatet av baket blev 43 goda Lussebullar och en nöjd pojkvän! Samt att jag mår bra efter att ha fått mysa till det i köket, att baka är superkul!

Resten av eftermiddagen har jag spenderat genom att se på längskidåkning och göra en annan sak, som jag inte säger än på ett tag!

Nu blir det ett steppass om en timme!

En massa julmys!


Min vistelse i Fränsta

Ja som sagt var jag och hälsade på min vän Maja från Österängtiden nere i Fränsta som ligger utanför Sundsvall.
I Fränsta går Maja på folkhögskola där hon läser om mode med mera, jag är ingen expert på området så jag lämnar det osagt. Men på henne Blogg kan ni i alla fall läsa mer om det.

Det började med en lång busstur ner mot Sundsvall som sagt, väl där mötte Maja upp mig och vi tog tåget vidare till Fränsta.
Väl framme fick jag en rundvandring på skolan samt i deras korridor. Hon visade med sy- och ritsalen och jag blev typ mållös, det var en helt nyvärld för mig, en kreativ läskig värld.

Där fick jag se på saker som de hade gjorde och Maja förklarade lite enkelt för mig hur dem jobbade och så. Väldigt intressant faktiskt.

Ritsalen där de ritar upp en massa mönster mm.


Sysalen, visste ser det härligt ut med symaskiner och tyger överallt? Jag blev nästan sugen på att lära mig, men sen insåg jag snabbt att mitt tålamod kommer döda mig innan jag ens sätter mig vid maskinerna.

Fick även se deras presentation av ett arbete som var Parisinspirerat, här är Majas ex, även om man ser dåligt. Men det var verkligen coola presentationer smo de hade gjort.

Efter rundvandringen blev det en sväng till Ica i byn och efter det blev det en massa mysprat i allrummet med kaffe. Samtidigt som alla andra lagade mat, vi själv väntade till lugnet efter stormen, Skönt.

När maten låg nere i magen så blev det fortsatt mys framför Idol och fortsatt tv-tittande. Vid tolv så begav vi oss in på Majas rum där vi låg och pratade länge innan vi väl somnade, precis så som det ska va vid en övernattning hos en kompis, eller hur?

Lördagen inledde vi med frukost och därefter blev det en lång promenad i det fina solskenet som plötsligt dök fram den dagen. Jätteskönt ska ni tro, precis sånt jag behövde efter en tentaperiod.

Solskenet fick tom svanarna att ta en tur på sjön.

Därefter blev det att göra sig iordning för sen åkte vi intill Sundsvall igen där vi fikade gott och gjorde en snabbshopping innan jag satte mig på bussen mot Umeå igen.

En suddig men glad Maja vid fikan.

Väl hemma i Umeå blev det ett bussbyte ut mot Böläng där jag gick hem till Sanna och Josefine i min klass. Där var det mys på schemat med de andra tjejerna i klassen och efter det var det tänkt att det skulle bli utgång men efter lite cykelproblem och sen avgång så blev det istället sista bussen hem för mig, någon utgång hann vi inte med denna gång.

Det var min fredag till lördag det! Har varit jätteskönt att få komma bort ett tag och få prata om helt andra saker än vanligt så som en massa minnen och en finfin framtid. Tack för en fin helg Maja.


Sköna helg

Nu är jag hemma i Umeå igen med min älskade.
Efter en väldigt lyckad helg med  först alla händelser i Fränsta/Sundsvall med Maja och sen lite mys med tjejerna i klassen så är jag lite sliten, eller inte sliten men hängig!

Men den känslan ska jag putta bort nu för bröd, och lussebak står på schemat idag plus lite andra hemlisar!

Uppdaterar er mellan bakvarven då jag berätta allt om helgen!

Ha en härlig söndag så länge...

I Fränsta med min maja!

Nu sitter jag i allrummet på Ålsta folkhögskola. Här lagar en massa tjejer mat samtidigt i ett litet trångt kök och jag och Maja dricker kaffe i soffan istället. skönt!

Det har varit en  helmysig dag, det blev en lång resa dock när första bussen inte kom och så vidare.
Men nu är jag här och vi har det bra, jag har fått se sysalar och det var helballt! Tjejerna här är väldigt duktiga, berättar mer på söndag då jag är hemma igen. Nu blev det fredagsmys med idol och jordnötsringar så småingom!


Jag och Maja bjuder på en rolig bild.

Tack och hej!

FÖÖÖR tidig morgon

Gick upp klockan sex idag, var inga problem. Men nu har jag klämt i mig frukost och det var desstu svårare så här tidigt!
Men klagar gör jag inte för om en halvtimme är jag på väg inte till stan för att sen byta buss mot Majas stad Sundsvall!

Blir en dag med många långa bussfärder men det blir trevligt och jag längtar nu tills jag är framme i Fränsta som det så fint heter, Fränt eller hur?

Nej nu klämmer jag ner sista gröten och sen blir det att packa det sista.
Ha ett bra fredagsdygn gott folk!


Varför inte bjuda på en knasig morgonbild när jag ändå är igång?

Mys i höstmörkret

Efter en lite längre skoldag så kom jag nyss hem till lägenheten och har lite höstmys!
Äter förbannat goda bullar ( har jag alltid bakat så bra ;) ) och lyssnar på bästa Mariette såklart. Jag packar lite smått inför min vistelse i Fränsta i helgen, men det är bara lakan och en bok som har packats ner än så länge, det går inte så väldigt fort fram alltså.

Jag känner mig helt fri idag, varför vet jag inte för jag har skolarbete i fall jag vill men det skippar jag idag och ja det finns en massa andra sysslor på schemat idag men jag hoppar det med för nu tänker jag snart köpa choklad och mysa vidare, innan spinningpasset så klart!

Jag bjuder på ännu ett Mariette klipp som är SÅ bra, kvaliten är inget vidare men man fick inte bädda in den bästa versionen så klart. Ha en bra dag gott folk.


Känner mig helt tom!

Skrev min tenta idag och det är SÅÅÅÅÅ skönt att den är gjord!
Det kändes kanske inte lika bra som jag hade hoppats på men jag hade inte kunnat mer även om jag hade suttit längre igår så jag är nöjd med min insats!

Nu efter tentan så känner jag mig dock helt tom, ena sekunden vill jag bara njuta av att vara fri i ett dygn och efter det får jag känslan av rastlöshet i kroppen igen. Är inte det typiskt mig?
Fast det fina är ju att jag har en annan sak här hemma som jag kan öva på så det får det bli tror jag.

Dagens minus är att mina böcker till Näringsläran inte har kommit än, Böckerna till kursen som startar imorgon. Surt värre, men men det löser sig nog det med.

För övrigt så pratade jag precis med min vän Maja. Hon bor ju i Fränsta utanför Sundsvall nu och pluggar där ett år och i helgen ska jag ner och hälsa på henne, det ska bli superkul!
Så vi har precis pratat om min resa ner och hur vi ska gå tillväga med allt, det pirrar i min kropp av längtan. Jag längtar till att få åka buss neråt i Norrland och få se hur hon har det på sitt internat eller vad man ska säga.

Här är Maja till vänster tillsammans med Mijah på elevrådsmiddagen innan studenten, kärlek på det!

 

 

 


Tråkig dag

Idag har varit en riktigt tråkig dag, jag vaknade trött och sen dess har jag inte blivit piggare. Slutspurten på tentaplugget har nog i alla fall gått bra, alltid något.

Men jag somnade två gånger under tiden som jag satt och pluggade, så en stor del av dagen har jag spenderat i drömmarnas värld, helt olikt mig.
Sen kommer Robin hem och inte alls tycker att det är konstigt att jag har somnat. Han säger att anledningen måste vara att jag antagligen blir så uttråkade av att plugga nunär jag tror jag kan det. Jag hoppas han har rätt!

För att göra ett sista försök till att piggna till ska jag nu i väg och Spinna en timme. Sen efter det blir det andra avenyn, läsa på en gång till om musklen ( tar nog bara en kvart som tur är) och sen blir det sköna sängen.(jag längtar redan) Hade jag lagt mig nu hade jag garanterat somnat!

Håll tummarna imorgon för att tentan sitter som en smäck för mig.
Efter tentan blir det att umgås skumpa och mat med tjejerna från klassen.


Efter en lång månad

Nu har jag och Robin varit och tränat och ska krypa ner i sängen för att se på film!

Läkarbesöket gick bra, jag blev ett par provrör blod fattigare och en närmedicin rikare, låter lyckat enligt mig!

Sängen kalla nu tydligen så god natt och så hörs vi mer imorgon då Robin inte släcker ner hela lägenheten för att tvinga mig härifrån!

Godnatt!

En månad med tentaplugg!

Det är måndag och om två dygn sitter jag och sitter min andra tenta, skönt! Jag längtar faktiskt till tentan nu, längtar att få skriva ner allt jag kan ( om jag nu kan så mycket som jag tror, annars blir det bara jobbigt!) jag längtar efter att få lämna skrivsalen och få känna mig fri för en kväll!

Idag är det ni kanske har räknat ut tentaplugg som gäller och idag går det riktigt bra faktiskt. Har gjort alla mina egengjorda uppgifter och övningstentor och när det går som poräls går allt annat med som på poräls. Dock har jag mycket kvar att lära, man blir liksom aldrig klar det är bara att inse fakta på den fronten.

Men detta ämnet är så pass roligt att det är faktiskt motiverad till att sätta sig med böckerna igen nu efter en liten lunchpaus!

Senare i dag ska jag bege mig till en läkare här nere i Holmsund. Då få vi se om han på något sätt kan hjälpa mig och mitt stackars lukt- och smaksinne, snälla håll tummarna för att det är en mirakel doktor jag träffar på!

Ha en bra dag, och till er som sitter hemma och tentapluggar nu inför onsdag så vill jag säga lycka till!

Helgen

Sitter här vid köksbordet helt död i kroppen efter dagens steppass!
En helt underbar känsla. Jag älskar att det är höst nu på sätt och vis, för det är så mysigt när det är mörkt. Det är perfekt att komma hem efter ett träningpass,ta en dusch och sen bara slänga på sitt ett linne, de skönaste tightsen och sen raggsockarna på det! Precis så har jag gjort i dag och det är supermysigt.

Nu sitter jag hemma och väntar på att mitt hjärta ska komma hem från sin träning så att vi kan laga god mat och ha söndagsmys!
Men innan söndagsmyset ska jag försöka att läsa igenom alla Fysiologi åhörarkopior så at jag i alla fall ha samvetet på min sida.

Lovade att berätta om igår så här kommer en kort historia:
Tjejerna kom hit lite efter halv sex. Lotta blev glad då hon insåg att de hade varit snälla och köpt en present till mig, och inte vilken present som helst ska ni veta utan de hade köpt en KUB! en fem gånger fem! Nu blir det bara att kuba på, det lilla problemet är dock att jag inte alls vet hur jag ska lösa den. Men det löser sig nog.



Efter att tjejerna har förstått att både jag och Robin är kubnördar så ville de med lära sig, därför blev det en födelsedagsfika bestående av nybakta bullar, daimtårta ( som jag faktiskt lyckades med) och en liten kubskola.
Så vem vet snart är det kanske kubhysteri i klassen ;)


Vi tog fram alla kuber vi hade och vips så var alla fullt koncentrerade, hur kul som helst :)

Efter fikan slog vi ner oss i vardagsrummet för att titta på Sunes jul. Det var hur kul som helst och jag tror att jag med min dåliga humor skrattade mest av alla. 16avsnitt blev det innan tjejerna var tvugna att ta bussen hem.

När vi kom snöade för fullt och ett par cm snö låg på marken. Jag och Robin hade därmed vårt första snöbollskrig ssen vi blev tillsammans och det var mysigt.
vi avslutade vår kväll genom att göra ett fint hjärta utanför portingången.


Bild på vårt fina hjärna från vår balkong.

Det var en mysig kväll som jag gärna gör om, älskar att få sådana mysigt kvällar här uppe i Umeå. Nästa gång väntas det julbak och glögg den första advent! Mysigt...

Nej nu ska jag göra någon nytta, ha en så bra söndagskväll gott folk!

Ps. Till Halmstads Mia: Jättekul att du tycker om att läsa om studentlivet här uppe. Var är det du har sökt för något? Ha det bra.Kram från oss båda!

Kubträsket!

Jag har verkligen jättesvårt att koncentrera mig på något vettigt idag för jag har hamnat i kubträsket igen!
Anledningen var att igår gick jag en ny kub av mina vänner i present, nämligen en femfemma! Så nu håller jag på att lära mig fyra gånger fyra först för Robin tyckte det var bäst. Varken han eller jag kan femfemman, längtar tills jag kan alla!

Men nu ska jag försöka ta ett pluggryck till innan steppasset börjar vid fem, måste försöka göra någon nytta i alla fall!

Skriver mer i kväll då jag berätta om gårdagskvällen och så vidare.

Redo för kvällen

Nu är vi redo för kvällen, eller ja snart i alla fall. Vi ska först klämma i oss ett par pannkakor med som Robin just nu gör.

Tentorna gick bra idag , mycket mycket bättre än vad mina övningstentor på Kemin gjorde. Skönt! Så jag har inte pluggat så mycket idag utan med laddat för kvällens mys och sen tar jag tag i plugget hårt imorgon igen :)

Men nej nu dimper pannkakorna ner på tallriken framför mig så jag säger tack och hej för oss här!



Litet test from me to you!

Det går ut på att ni ska få välja vilken kandidat av detta som ni helst skulle vilja bli styrda av, dvs. vem skulle vara President/statsminister i landet ni bor om ni fick välja på dessa tre:

Kandidat A:
Hänger med korrupta politiker och får politiska råd från Astrologer. Har haft flera älskarinnor, kedjeröker och dricker 8-10 martinis varje dag.

Kandidat B:
Sparkad från sin ledarpost två gånger. Går upp vid 11 varje dag och knarkade opium på högskolan/collage/universitetet. Dricker champagne, whisky och konjak varje dag.

Kandidat C: Medaljbelönad krigshjälte. Är vegetarian, röker inte, dricker inte och har aldrig haft några utomäktenskapliga förbindelser.

Vilken tar ni? ....














Kandidat A är Frankling Roosevelt, Kandidat B är Winston Churchill och Kandidat C är Adolf Hitler.
Goood job guys, /Robin


Tidig morgon

Istället för att sitta här i sängen och höra på hur min älskade ligger brevid och snarkar (varför gör han det liksom et brukar han inte)  går jag nu upp och tar striden mot gamla tentor. Jag tänker skriva minst två gamla tentor i dag och sen får vi se om jag är lycklig eller förkrossad över känslan senare idag!

Hur som helst så  kommer jag få en trevlig kväll då tjejerna kommer hit på mys. Vi ska se Sunes jul, äta tårta och nybakta bullar om jag känner för att göra det, vilket jag nog gör.

Men som sagt nu frukost och tentaplugg! WOHO, Lotta är på hugget :)

Robin skriver igen!

Jag ser på idol, inte riktigt min grej kanske men något måste man ju göra på fredagskvällar ey?
Idol-Eddie, läste jag om i tidningen i morse. Tydligen är han WoW-spelare, spelade i regel 20-30 timmar i veckan sa han i en intervju. Nu under idol-tiden drömde han t.o.m om sina karaktärer i spelet ibland för han saknade det! hihi så nu har jag förstört den där killens sex appeal, då kan vi gå vidare.

Körslaget, såg en reklam på det precis. Idol-Ola har tydligen en kör som endast består av män. Och vilken respons har han fått? Nu i final, alla bara "wow coolt wow bara män, ashäftigt med män som sjunger!". Detta är väl typiskt är det inte? Så fort män gör något som de inte vanligtvis brukar göra får de sjuk cred för det. (exempelvis luciatåget på gymnasiet då killarna gjorde ett uppträdande som mötte dubbelt så mkt applåder än tjejerna som sjöng bra hela tiden) Hade tjejer gjort något som inte vanligtvis tjejer gör, säg ett tv-program där tjejer fick reperara bilar, hade det antagligen varit ett humorprogram ("hahha kolla vad dåliga tjejerna är hahahaha kan inte laga bilar").

Usch på Ola som spär på detta. Rösta inte på Olas manskör, stöd inte detta sociala beteende! (om man ens ska rösta överhuvudtaget?)

Avslutar med ett "Ner med patriarkatet!", så hörs vi igen kanske?
/Råbin

Fredagsmys!

Efter att ha flera ensamma fredagskvällar i rad så har vi nu äntligen fått en kväll ihop jag och Robin.

Vi har ätit gott då vi åt tacos och nu väntar en kväll med mys framför tv:n. Självklart har vi laddat upp med godsaker som lösgodis och julmust!
Julmust är hur gott som helst, läsk är så sliskigt om man jämför med Apotekarnas klassiska julmust.

Orkar inte lägge upp bilder sedan maten så nu blev det ännu en lite tråkigt inlägg, förlåt mig!
Hoppas nu ni njuter av fredagskvällen där hemma i stugorna.

Härliga fredag

Det är fredag och Lotta sitter med en massa tentaplugg.
min dag kommer mest att bestå utav plugg men jag ska även in till Strömpilen för att möta upp min älskling så att vi kan storhandla med.

Det börjar lossna på riktigt nu faktiskt, okej jag har mycket kvar men allt jag läser nu både i dag och igår blir liksom klarare, jag får inga utbrott för att jag inte kan och jag känner mig inte stressad framför allt.
Om man jämför denna tentaperiod med min förra så tycker jag mycket mer om denna. Detta är kul, intressant och lärorikt medan kemin var tuff, svår och ångestfull.

Jag gillar läget helt enkelt.

De senaste dagarna har jag märkt att allt fler nya läsare kommer in här då och då, det är riktigt kul. Kul att ni läser om våra Norrlandshändelser. Inte för att jag uppdaterar om så mycket roligt nu, men det blri förhoppningsvis bättre inom den snaraste framtiden.
Jag välkomnar er i alla fall hit till min nlogg (änså länge.)
Min nya plan är att försöka få med Robin på ett hörn i bloggen också, för det är trots allt många av hans vänner som med läser där hemifrån.
Vad tycker ni om det? Skulle inte det vara roligt? Ju fler som säger JA nu ju lättare blir det att övertala honom ;)

Vi hörs senare!

Äntligen!

Äntligen är jag klar med pluggandet för idag, det tog lång tid innan jag fick ro att sätta mig ner och ta tag i det. Men efter att Robin sa till mig så satt jag i väldigt länge och nu känns en del av det mycket klarare än innan, skönt!

Har även skrivit upp ett schema för dessa tentadagar så att jag har bättre koll på vad jag ska göra och när jag ska göra det. Skönt att få lite struktur på det hela, jag fungerar ju som bäst då!

Dagen för övrigt har varit väldigt bra, jag har kännt mig glad och lite så där smålycklig hela dagen!
Jag har även fått lite härliga käsnlor i kroppen då jag tänker på att jag ska få åka hem och lite mer än en månad. Det kommer bli skönt att både få träffa vännerna och familjen igen, man saknar dem här uppe. Fast vi har ju det så bra här uppe att saknaden man känner bara bidrar till en positiv känsla. En känsla av att man har någon man tycker om där hemma.

Nu bjuder jag på lite gamla bilder, haha en massa minnen här ska ni tro.
Egentligen hatar jag sånt här när man lägger upp gamla bilder och låtsas bli nostalgisk, men va fan. Men får jag passa på nu när jag tvingas använda min gamla dator.

Jag och bästaste Sara i våra finaste kökskläder, hahaha!

Det hinner ändras en del på två år...


Finaste Karin!

I Miss You!!!

Jag och min Sambo på min student! Åhh jag tycker om honom...

Nu ska vi krypa ner i sängen och se film. Ha en bra kväll gott folk.


Liten hatt

"Lotta får inte blogga just nu, hon ska plugga.", Robin Myte 12/11 -09

Så nu när jag har meddelat detta är jag klar här, regimen har sagt åt mig att jag inte får skriva vad som helst så vågar inte skriva något provokativt. Därtill har jag hört att man bör lägga ut en bild i varje blogginlägg (enl. bloggbalken kap.6, § 2) annars blir det tråkigt. Så håll till godo kamrater!
hatthatt

WAAA JAG TYCKER "DIRTY DANCING" ÄR SÅDÄR! (kunde inte låta bli, sorry puddingen)

11 November

Det är en vecka kvar till min nästa tenta och det innebär att den kommande vecka kommer att bestå i massor av plugg. Tur är iaf att det är en kul tenta denna gången, eller jag vilken tenta är kul förresten? Men den är ialla fall mycket mer intressant än Kemi tentan.

Nu på morgonen har jag suttit här hemma i vårt kök och pluggat in de föreläsningar som vi hade den första veckan på kursen, jag kan säga att det var lite luddigt i mitt huvud runt de ämnena. Man glömmer en del på ett par veckor så det är tur jag hinner repetera.

Senare i dag ska jag in till skolan för att ha en labb. Eller vi ska dissikera grisorgan om man ska vara mer noggrann. Jag tycker det ska bli väldigt intressant och jag tycker inte det är så jobbigt att ta i organen med tanke på vad jag har hållt på med på gymnasienivå ;)

Det är för övrigt väldigt fint väder här uppe idag. Det är vitt ute och solen skiner. Då och då hör jag barnen på dagiset här nedanför leka och de har riktigt kul i snön.

Nej nu ska jag plugga in allt om digestionen tänkte jag.
Sitter nu och lyssnar på inspelade föreläsningar på internet, hur nimt som helst!

Jag fick igång kameran idag!Woho...

Ha en bra dag!


Underbar!

Jag har sagt det förr och kan säga det flera gånger om. Men för er som missat det så fullkomligt älskar jag allt Mariette gör i musikväg! Jag sitter med hörlurarna i öronen och njuter av hennes framträdande från idol i fredags. Hon var grym!

Innan har jag sagt att ingen blir bättre än Sebastian när vi talat om Idolsammanhang, men Mariette är bra hon med. Hon är i alla fall helt klart den bästa tjejen genom idoltiderna.

Me nej nu får jag stänga av henne för en stund och gå till tv:n för där börjar nu mitt älskade Andra avenyn, jag kan börja erkänna att det inte är speciellt bra egentligen, men men.

http://static2.devote.se/gallery/big/20090930/224ed7eba5bf7aa23b4e9d3425d6f29f.jpg

Grymmare än grymmast!

Rackarns rabalder.

Nu när jag för en gångs skull har fint hår helt naturligt fick jag för mig att ta ett foto på datorns webcam och visa er, men vet ni vad problemet då är?
jo att jag sitter vid Robins rackarns Mac och hur man får i gång kameran här vet ju inte jag.
Åh det är vid sådana här tillfällen jag bara längtar efter min lilla vita dator.
Hoppas du har det bra på verkstaden kära du, jag längtar tills den dagen då du vill starta igen.

DAGENS I-LANDSPROBLEM.

Snö!

Det snöar här hemma hos oss. Jättemysigt tykcer jag, det är härligt att få sitta här i köket med knäckemackor, anteckningar och snöflingor på andra sidan fönsterrutan.

Blev en tidig skoldag idag då jag var på plats för föreläsning redan klockan åtta. Skönt för då kom man hem redan vid ett så att jag kunde få mycket gjorde hela eftermiddagen.

Ikväll väntar ett lång spinningpass och jag är taggad till tusen, efter det blir det andra avenyn som jag är helt i extas kan ni tro!

Är det någon som har tips på mat ikväll förresten? För jag har ingen idéer, eller jo kanske så blir det nudlar med wok och lite sådant som vi spanade på innan iaf. Sånt löser sig alltid.

Nu ska jag återgå till mina atnteckningar om smak- och luktsinne.


Sysslor hela dagen lång.

klockan är halv elva en måndag och jag säger tack och hej till böckerna. Vid det här laget borde jag sova men efter en dag med hur mycket som helst på agendan så blev det inte plugg förrän nu i kväll och efter träningspassen.

så jag lovar att det blir en roligare blogg imorgon då jag endast har skolan på schemat och det är fyra timmar, sen är det hem och plugga på nästa tenta.


Vet ni vad förresten? Idag har jag varit lycklig för många saker men mest för att jag klarade alla delar på min TENTA SÅ JAG ÄR SUPERGLAD. Att klara första tentan var skönt, nu fixar jag resten med.

Ha en god natt gott folk för jag tänker iaf sova som en stock.

Ett par timmar senare

Så nu är snart denna dagen slut och den har sett ut precis som jag har velat.
Jag pluggade ändå fram till halv fem då mitt step pass började. Riktigt skönt att få steppa loss lite. Nu nästa vecka gör de nya steppass, det kommer bli hur kul som helst att lära sig något nytt.

Ikväll har jag lagat "linsstroganoff" Som min kära Robin kallar det. En god vegetarisk rätt med linser, ris, wokade grönsaker och en god sås. Sen blandar man allt utom riset och wola så har vi enkel, billig, god och nyttig måltid.
Till det hade vi bara rivna morötter, hur gott som helst.

Nu blir det "Vem kan slå Filip och Fredrik". Ett underhållande programm måste jag säga. Så nu ska jag och min parnter bara sitta här hemma och njuta kvällen.

Ursäkta att det inte kommer så mycket bilder nu men jag glömde att ta foto på maten och hur vi ser ut vill ni kanske inte se nu. För jag och Robin springer jämt runt i underställ och Raggsockar nu. Det är så vi ser ut, ingen fin dagens outfit precis ;) Även om R är läcker i sitt underställ :)

Ha det så bra i kväll gott folk.

Söndagsplugg

Det är grått och trist här i Umeåtrakterna och Snön som låg så fint på marken igår tinar sakta men säkert bort från marken.
Känns lite som Skåneväder för tillfälligt och jag hoppas att det kommer mer snö snart så att man kan njuta utav vinterna på riktigt nu.

Idag kommer hela dagen ägnas åt plugg av olika slag samt lite träning och vila här hemma.
Igårkväll blev det ändå helt ok, jag och Robin lagade god mat och drack varsitt glas vin och sen blev det mys framför film och så. Gjorde även efterrätt, banan med choklad i ugnene, gott!

Till pluggandet kommer jag lyssna en massa på Mariettes låtar från Idol. Här är en låt som är hur grym som helst!

Inställt kalas

Tårtbottnarna som jag gjorde i morse blev nyss inslängde i frysen. Ställde in det kommande kalaset ikväll för gästerna blev bara färre och färre. Bättre att ta det en dag då alla faktiskt kan.

Så istället för att dagen hade ett positivt och roligt slut får jag väl gräva ner mig i alla skolgrejjer istället och plugga. Hade varit sugen på bio annars men vi får se.
Det blir aldrig som man har tänkt sig.

Positivt är i alla fall att det är helt vitt utomhus och det är supermysigt.

Kan man frysa grädde? Det kan man va? För så fall fryser jag ner en och halv liter nu så jag slipper slänga det, och all den färska frukten jag har köpt hamnar snart i min mage istället för på och i tårtorna. Som det kan gå...

Tråklördag!

Fredagskväll

Nu har jag pluggat en hel del samt bakat en tårta. Har precis smaskat i mig tre varma mackor som var hur goda som helst.

Men nu funderar jag på vad jag ska göra... Vad gör man hemma själv en fredagkväll? Jo antagligen samma sak om man hade varit två, titta på tv och ta det lugnt. Det är dock mycket tråkigare när man är ensam, idag hade jag gärna haft lite sällskap här hemma.
Egentligen hade jag nog velat ta fram böckerna igen men mitt samvete tar emot, det är trots allt fredagkväll och då ska man ta det lugnt.

Jag får se hur jag gör för här tänker jag inte sitta och glo hela kvällen, då kommer jag bli helt knäpp!

Vad har ni för er ikväll?

En perfekt Födelsedag

Skrev inte mycket igår och det var mest för att jag inte hann eller hade lust att hänga på bloggen på min dag.
Just därför tänker jag nu dra en kortfattad återberättelse av gårdagen.

Dagen började med frukost på sängen och det var mysigt. Öppnade lite paket som hade blivit hitskickade samt Robins fina paket. Tack så mycket kära vänner och familjen för alla paket.
Efter der väntade en labration i skolan och även lite fler gratulationer. Eftermiddagen spenderades i stan med en aktivitet som jag ej kan berätta om men det gjorde mig ännu lyckligare.

Sen var det att åka hem duscha och göra sig iordning för kvällen som bestod av ett Restaurantbesök inne i stan.
Vi åt på ett grekiskt ställe och det var jättegott. Ett par timmar senare satte mig oss återigen på bussen på väg hem proppmätta av alla den goda maten.

Hemma i Holmsund var det supermysigt med all snö som låg på marken samtidigt som det sönade. Hur många år sen var det inte sen det kom snö på min födelsedag? Jo jag tror faktiskt att det var 14år sedan om jag finns rätt.
Jag hoppas på fler snöiga födelsedagar här uppe i Norrland för det var jättemysigt.

Idag har jag varit i skolan och nu är jag hemma och ska äta lunch samt plugga ett par timmar. Har mycket att ta igen från veckan och sen ikväll ska jag baka tårtor till morgon.

Skriver mer sen.
Ha det bra.


En glad Lotta i ett snöparadis!

19år

Ja det är min födelsedag idag och änsålänge har den varit hur bra som helst :)

Jag och Robin ska ut och äta ikväll så jag måste hoppa in i duschen nu och förbereda mig på en toppenkväll med hjärtat.
Hinner inte uppdatera mer men jag tackar för alla gratulationer och fina paket som har ramlat ner i brevlådan. Tack så mycket.
Skönt att se att mina vänner där hemma fortfarande minns mig även om jag bor här uppe.
Ni är bäst.

Ha en fortsätt bra kväll.

Världens bästa pojkvän!

Ikväll och resten av min dag har varit tung jag har känt mig halvsjuk och tänk negativt. Jag hatar när jag gör sådant.

Det som då är bra är att jag har världens bästa pojkvän, han och jag kommer nu avsluta kvällen tillsammans genom att titta på en komedi och bara mysa.
Det är han som får mig att känna att jag inte måste vara klar med alla skolgrejjer inför imorgon för det är trots allt bara jag själv som har satt upp de målen. Det är han som mår mig att känna mig avslappnad fast jag kanske är hyperstressad, jag hade iaf varit det utan honom.

Det är tackvare honom som jag vet att min dag imorgon kommer bli den bästa av alla mina födelsedagar och jag ser redan framemot att vi ska ut och äta imorgonkväll.

Jag är lyckligt lottad som har honom och jag är så tacksam för att jag får ha honom hemma på min födelsedag imorgon. Förra året var han som de flesta vet i Australien på min födelsedag och det jag gjorde var att jag grät och pluggade på Fn rollspel, ingen höjdar dag även om FNrollspelet var roligt.

Nej nu ska jag släppa allt jag egentligen känner att jag måste göra för jag tänker njuta av de sista timmarna som jag är 18 på.

Är det någon som förstår var detta året tog vägen förresten? För ett år sedan fyllde jag 18 och det har hänt hur mycket som helst under det gågna året även om det känns som om det vore igår då jag vaknade upp där hemma i Saras säng och fick havregrynsgröt till frukost.

Imorgon kommer jag njuta av att vakna upp brevid den jag älskar på min födelsedag. ( Nu lät det som om jag inte gillar Sara och det är inte sant för jag tycker JÄTTEmycket om henne! Bara så att ni vet)

Godnatt!

Lång Dag!

Nyss kommit hem efter en lång dag i skolan. Att ha dubbla föreläsningar om något som är ganska svårt blir väldigt mycket för mitt huvud och nu väntar en långplugg kväll så att jag förstår allt det här til imorgon.

För övrigt har jag och Robin storhandlat idag så nu har vi kylen full av massa god mat. Det som är godast är nog alla ingridienser som jag handlade idag till helgens tårtor ( mer om detta senare).

Ikväll väntas det pizza som Robin gör det till för tillfället medan jag sitter här och äter naturgodis. Nötter som är doppade i choklad och sen rullade i kanel är verkligen helt underbart, eller hur?
Om ni inte har smakat det så gör det för det är en upplevelse.

Skriver mer ikväll då jag är lite mer på topp, nu måste jag bara ta mig igenom pluggberget!

Ha det så bra.

Ensam hemma

Robin hade tenta idag och det innebär att han är iväg och firar nu.
Det i sin tur innebär att jag sitter hemma själv ikväll. Men det har inte gjort något innan ikväll för jag har pluggat en massa i och med att jag känner att tiden kommer bli knapp i resten av veckan.

Men nu börjar klockan bli mycket och jag börjar ge upp plugget. Det är så klart då man känner sig ensam. Eller kanske inte ensam så utan mer uttråkad. Hade Robin varit hemma hade det varit lite roligare helt enkelt. Dock så ska jag försöka få pluggat lite  till innan andra avenyn börjar och även planera inför helgens festligheter här hemma.
Spännande va? Nej kanske inte.

Jag köpte nya träningsskor idag i alla fall, det var väldigt kul. Nu längtar jag till träningspassen imorgon då jag ska testa dem. Har haft på mig dem hela eftermiddag för att de ska bli perfekt!

Om ni undrar hur det gick för Robin idag kan jag meddela er att det gick bra. Det är i alla fall vad han säger till mig. Sen kan man ju aldrig vara säker på sitt resultat förrän man får det i handen.
Själv väntar jag fortfarande på mitt resultat.


Ha en trevlig kväll.

Palt till lunch

Som ni vet försöker jag göra mig bekväm med alla de norrländska tradiotionerna. Första steget var att vi var på surströmmingsskiva hemma hos Zandra.
I dag tog jag nästa stora steg in i den Norrländsk kulturen då jag åt Palt till lunch med tjejerna från klassen.

Det finns nämligen ett ställe i stan som endast serverar Palt och har öppet varje dag under lunchtimmarna.
Sanna och Josefin i vår klass såg det för någon vecka sedan och idag kom det äntligen ett tillfälle då alla kunde och hade tid att gå och äta där.

En del av oss tyckte det var helt ok och att det tom smakade gott ( jag var en av dem) och en del tyckte inte alls om det.

Jag tror inte att sådan här Palt existerar i Skåne eller har jag helt fel då? Jag vet att det finns blodpalt men inte poatis och mjölpalt?
Det jag åt idag var i alla fall palt som var gjorde på olika sorters mjöl och sen en fläskfyllning inuti. Det vanliga är dock att man gör degen på rå potatis. Låter kanske äckligt men det tyckte jag inte att det var, kanske inte heller det godaste jag har ätit men det fick helt klart godkänt.

Stället vi åt på var ett i ett typiskt Norrländskt hus, gammeldags och riktigt mysigt.
Det är kul att ett ställe som endast serverar olika sorters palt går runt, det förvånade mig men som sagt det är ju helt klart speciellt!

Här kommer lite bildbevis

Min Måltid
Jag valde att ta den stekta versionen av palten. Till fick man ta lingonsylt och en klick smör som man lät smälta på, och mjölk var  tydligen den givna drycken.

Zandra valde den kokta varianten. Hon var den som gillade palten mest av alla tror jag, för hon åt tre stora palter, vilket är MYCKET mat!


Helt gänget är redo att hugga in.





Plugg!

Nu är det knäckemackor, musik på hösta nivå samt en massa digestions plugg som gäller.

Om en timme blir det matlagning och sen dubbla träningspass.
Dagarna flyger förbi nu men jag gillar det på något sätt.

Det är mindre än två månader tills jag får åka hem till Skåne igen och vara lite julledig.

Men nej nu måste jag koncentrera mig på pluggandet.

Ha det så bra.

Regniga måndag

Det är grått, tråkigt och det regnar här uppe i Norrland! Väldigt trist faktiskt, man  tappar liksom all kraft. Varför kan det inte vara solsken istället eller om det kanske hade snöat?

Ryktet går att vi ska få snö i slutet av veckan, man kan ju alltid hoppas att det kommer på "min dag". I fall det gör det så är det första gången någonsin efter vad jag vet och kommer ihåg.

Igårkväll var jag ju hemma hos Sofie på söndagsmys. Zandra och Sofie hade bakat två kladdkakor som var helt himmelskt goda.
Vi fikade och hade trevligt och när klockan slog nio var det "Djävulen bär prada" på tv. Det var en härlig kväll.

Två smaskiga kladdkakor väntade på att bli uppätna


Nästan alla flickor kom med på bild.

Idag har jag suttit och pluggat på förmiddagen och kommer så göra fram till tolv då det är dags att bege sig till skolan för en föreläsning.

Lasse konsert.


Lars Winnerbäck har påbörjat sin nya turné nu, ÄNTLIGEN.

Vi bokade biljetter häromdagen till spelningen här uppe i Umeå. Det blir jag, Myte, Sanna Josefine och eventuellt ett par andra som följer med oss fyra.
Det ska bli så hilma kul att se honom igen.

Han har bara spelat i Göteborg nu i helgen och där gjorde han tydligen succé efter vad man har hört och läst.
Josefine (min"svägerska") Var där i går med sin pojkvän ( mytes bror) och de hade tyckte konserten var magisk, bättre än förra årets tydligen. Då frågar jag mig själv, om det är bättre än förra året hur bra är det inte då?

För förra gången vi såg honom var han oslagbar enligt mig och det var helt underbart.

Jag längtar till konserten och jag längtar efter den härliga känslan som jag alltid får när man står i publikhavet på hans konseter.

Den 26november ser jag som sagt honom för sjunde gången och det kommer bli gudomligt!



Den bästa låten på hans nya skiva enligt mig.

Söndagspyssel

Dagen bara springer förbi känns det som. Men ändå har jag fått mycket gjort. Jag har pluggat planerat inför nästa lördag varit och handlat samt lite annat som jag ej kan avslöja här förrän om ett bra tag.

Resten av dagen lär väl gå lika fort då jag ska träna runt fem och direkt efter det ska jag in till stan.
Väl där väntar det söndagsmys med tjejgänget. Vi ska hem till Sofie och äta kladdkaka samt titta på film. Det blir ett perfekt slut på denna vecka.

Men nej nu ska jag fortsätta att göra lite nytta här hemma.
Kan ni förstå var denna veckan har tagit vägen? Det känns som om jag nyss skrev "härliga måndag, ny vecka... etc." men men så är det.

Snart blir det nog lunch med här hemma! MUMS.

Festen igår.

Festen igår var trevlig. Vi packade in 15pers i en lägenhet på 28 kvadrat. Men det gick riktigt bra faktiskt, en mysig kväll blev det. Jag åkte hem redan halv tolv då de andra gick ut, vi 18åringar kommer inte ut någonstans här i Umeå på lördag. Inte i stan då alltså, på Campus området kommer man alltid in på.

Idag gick jag upp redan för två timmar sedan, jag åt frukost och har sedan dess tillbringat morgonen med en massa skolreptition. Tänkte köra järnet nu på morgonen så man kan göra roligare saker än att plugga i eftermiddag/kväll. Mer om det senare, jag har jättemysig kvällsplaner.

Var det någon annan som var på fest igår?
Jossan!, hur var Lassa igår? Läste om det  iDN och han fick en bra recension där :) Så berätta!

Lite bilder från gårdagens mörka kväll

Det var knytkalas, så alla hade något gott med sig!

En del av alla tjejer! Mys...


Sandra med sitt godis som var HEMMApackade med fabriksGJORDA. Jättegulligt gjort.

RSS 2.0