Fest

Japp nu är jag klar för fest och bussen går snart så det är bästa att skynda på.

Det blir en lugn kväll för mig då sista bussen går hem redan halv tolv, det är ju röd dag idag.

Ha en trevlig kväll!

En lång härlig lördag

Det är grått och tråkågt här utanför vårt fönster, varför måste det var så grått för? Kan det inte bli vitt i stället?

I alla fall så vaknade jag rätt tidigt i dag, hade inget att göra så efter en massa bloggläsning bestämde jag mig för att kolla in jobbläget.
Jag vet att studierna är som ett heltidsjobb och att det borde räcka men jag blir uttråkad av att bara plugga, hur kul det än är. Att varva lite jobb med mycket plugg hade varit det ultimata just nu för min pluggmotivation.

Jag har alltså börjat öppna ögonen igen för jobben. Skrev faktiskt en ansökan nu på morgonen och skickade in, tror inte det ger något eller så men det var kul att bara få söka jobb. Det är en sak som jag aldrig har gjort innan, det är kul. extra kul nu när jag egentligen inte behöver det utan gör det med som en rolig sak. Sedan kan man alltid se vad som händer.

Dagens planer är att plugga ett litet tag, gå ut och jogga förhoppningsvis. Sen är det inte mycket mer än att jag ska på fest ikväll hos en tjej i min klass.

Ha en bra lördag.

EU-toppmöte

Robin berätta för mig igår kväll att det Eu har sitt toppmöte just nu. Det är tur jag har honom så att jag har koll på en del.

I alla fall så läste jag på DN precis att Reinfeldt som är ordförande nyss har avslutat en del förhandlingar om klimatfrågorna.
Det är bara att gratulera EU Reinfeldt till de goda resultaten. EU har nämligen äntligen enats om ett förslag. EU har bestämt att det varje år mellan 2012-2020 ska det läggas 100 miljarder Euro på miljöarbetet i tredje världen.

De har nu kommit överrens om att det är de rika länderna som ska betala mest, men alla länderna  kommer att tvingas hjälpa till efter vad jag tolkar det som.
Detta förslag kommer nu att läggas fram i Köpenhamn då det är dags för ett nytt klimatmöte. Då kommer Eu stå enat med detta förslag i ryggen. Visst låter det lovande?

Jag tycker att vi ska vara stolta över det som har hänt idag. Lite extra stolta i och med att svenska Fredrik har jobbat extra hårt för detta som ordförande.

Gött eller hur?

Läs mer DNs artikel.


Mys på stan

Efter skolan idag så var jag och Myte på stan en sväng.
Mitt mål var att typ köpa gottis till ikväll och han skulle hitta slips och något annat till sin utklädnad ikväll. Myte ska nämligen på fest och alla ska vara utklädda, han ska vara utklädd till Svergie demokraternas partiledare, Jimmy Åkesson ( kan det bli mer läskigt? Nej inte enligt honom i alla fall)

Själv ska jag vara kvar här hemma. Jag ska se på Idol och bara mysa framför tv:n, med godis så klart.
Till kvällsmat blir det nog pizza då varken jag eller Myte känner för något annat.

Nu ska jag nog vara flitig att ta tag i lite läsning innan jag avslutar för dagen tror jag vi får se vad jag orkar med.

uppdaterar lite mer ikväll då jag har energi.
Jag väntar fortfarande på uppdateringar från skånelandet som jag aldrig fick igår!

Kallt!

Skriver ett kort inlägg bara för att informera er om EN sak:

Här i Holmsund är det så kallt nu att mitt hår frös till isaktighår när jag cyklade mellan träningslokalen och hem, som tar en väldigt kort stund.

Det är alltså KALLT! Men härlgit så klart. Godkväll

En kladdkaka senare

Nu är jag hemma efter ännu en dag på universitetet.
Föreläsningen om proteinerna gick jättebra och nu har jag ännu ett par svåra ord att lära in, plus alla andra finfina ord...
Väl hemma har jag fullt på med lite kladdkaka och försökt få tag på vårdcentralen ett ex antal gånger, men visst vill ni inte svara så.

Nu när min kropp snart har en fin blodsockerhöjning ska jag försöka få en del plugg gjort.

Ikväll blir det spinning och hemmamys. Orkade inte åka in till stan för att träffas och ha chokladprovning. Känner man inte för det så gör man inte.
Längtar efter spinningpasset redan, det är så härligt att pumpa ut sig så som man får göra där!

Nu blir det jag och proteinmetabolismen, det är inte helt fel det heller.

Vad händer i sydsverige idag? Är det någon som kan uppdatera mig?

Norrlandsmorgon

Sitter nu och äter frukost bestående av gröt och grova rostemackor. Det är en mysig morgon för det är verkligen helt tyst här ute, det enda jag hör det är hur jag själv tänker samt hur Robin min stänger av sin väckarklocka var femte minut. Han ligger och sover så gott i rummet brevid. Ibland sneglar jag in bara för att få se hans söta ansikte.

Det är vackert ute i dag, det är frost och minusgrader, det är säkert halt ute i dag för när jag tittade ut för en stund sedan var det en kvinna på väg med sin barn som höll på att ramla. Får vara extra försiktig när jag går ut idag alltså.

Dagen kommer att bestå av en föreläsning om hur vi tar hand om våra proteiner i vår kropp. Alltså efter måltider och så vidare. Det kommer bli lika intressant som vanligt tror jag. Igår pratade vi om fett, nämnde jag det kanske? Hur som helst så var det väldigt trevligt.

Tog en ledig eftermiddag igår så jag har mer att plugga på idag. Men det är värt för idag är jag verkligen sugen på att lära mig det.
Sen ikväll blir det antingen chokladkväll med en hel drös tjejer från klassen eller så blir det hem och spinna. Blir nog till att åka hem för jag är mer sugen på att varahemma idag.

De senaste dagarna har jag känt mig lite så, va för mig själv typ. Har aldrig känt så innan men jag kanske behöver det nu för att hinna med i svängarna?
Ja jag får helt enkelt se vad jag känner för.

Här kommer en bild tagen från vårt köksfönster nu på morgonen, tanken var att jag skulle visa hur lila himlen är men det syns knappt. Men ja det är ju tanken som räknas har jag hört :)


Ingen blogglust

Efter en lång skoldag, ett hårt bodypumppass så tänker jag nu njuta av kvällen. Det gör jag genom att vänta på att en härlig kladdkaka ska bli klar för att ätas samt att gosa ner mig i sängen med en film.

Den som sa att jag inte kan unna mig ledighet från plugget får ikväll bevisat för sig att den har fel.

Men nej nu är jag inte alls sugen på detta något mer så ha en trevlig kväll.
Och hoppas att ni läsare som är här varje dag inte tröttnar nu när mitt liv är i full rulle och bloggen inte hinns med riktigt.
Ha tålamod kära vänner i Skåne.
Imorgon kanske jag berättar om mina helgsplaner.

Plastikoperationer

Ser nu på TV4+ Om plastikoperatiner.
Jag kan säga att jag har helt klart delade meningar om det där.

Jag personligen skulle aldrig få för mig att operaras för att just bli "snyggare" i ansiktet eller förstora brösten. Men däremot kan jag tänka mig att genomföra en sådan operation om något händer mig, om jag får svåra brännskador eller tvingas operera bort ett bröst. Fast jag tror nog ändå att brösten är ett tveksamt skäl till att låte någon gå in så i mig.

Men sådant är ju alltid svårt att sätta sig in i om man inte är i situationen själv.

Programmet följer nu ett par patienter som ska genomföra operationer, vill göra det och dem som har gjort det.
Det är väldigt olika anledningar till varför folk vill betala för en skönhetsoperation. En tjej/kvinna hade gått ner 70kilo och hade operaret bort en massa bukskin och nu efteråt blev hon faktiskt fin eller hur man ska säga.

Plastikoperation är verkligen otrolig bra för dem som känner att de verkligen behöver det och så vidare. Dock så tycker jag det är onödigt med ansiktslyftningar och bröstförstoringar. Men som sagt alla tycker vi olika och det jag tycker tycker säkert inte alla andra.

Intressant är det helt klart.
http://www.tv4.se/polopoly_fs/1.1251065.1254748806!image/2692252161.jpg_gen/derivatives/w450/2692252161.jpg

Tisdagförmiddag

Idag är det ännu en dag som består utav plugg här hemma. Vi har självstudier i dag och jag har pluggar sen jag vaknade. Vi gick upp tidigt i dag för vi hade tvättid redan klockan sex. Det var verkligen perfekt att åg upp så tidigt för dagen blir så himla mycket längre bara för att man går upp en timme tidigare. Det gillas!

Igår kväll blev det ett dubbelt träningspass och efter det filmmys innan sängen väntade, en perfekt start på veckan.

Just nu känner jag ett stort behov av choklad, det är nackdelen med att sitta hemma och plugga. För jag blir alltid lika sugen på godis, inte bra.
Men jag ska försöka ta tag i läsandet ett tag till så hoppas jag att chokladlusten försvinner.
Har torkade aprikoser hemma så jag får väl nöja mig med det.

Så nej nu ska jag plugga vidare.
Att plugga fysiologi och metabolism som jag gör nu  är himla roligt ska ni tro.


Världens bästa arbetsplats.

Posten kom nyss och då fick jag bland annat brev från min gamla arbetsplats. Det innehöll lite arbetsintyg, lönepapper samt personliga brev från mina kollegor.

Saknaden kom över mig som en våg. Det var så härlgit att få läsa vad de hade skrivit på sina gula små lappar. Det var roliga notiser och Sara som är en av mina närmsta vänner samt gammal arbetskamrat kan verkligen konsten att få någon att skratta. Du är bäst gumman<3

Jag hade en speciell relation till det där jobbet, jag kommer aldrig glömma den tiden. Tiden som bestod av en massa goda lussebullar( dem med socker på så klart) och alla roliga/knäppa kunder som man fick personlig kontakt med.
Undra hur många kaffe jag har serverat under tiden jag jobbade där och undra hur många gång jag sa frasen "Vill ni ha något mer här IDAG" ;) hahahaha, det var tider det.

Tänk så fort ens liv kan förändras. För två och en halv månads sen bestod mitt liv av att gå till jobbet och göra allt vad som det innebär sen gå hem och va ledig. Och nu bor man här i Norrland och plugget är ens liv typ. Det är otroligt kul tycker jag.
men ännu roligare blir det när jag kommer hem i jul och besöker jobbet igen. Då ska jag njuta av att stå på den sidan av disken som är njutningsbar, nämligen fronten!

Fick även brev från min lillasyster idag, hon ställde en massa roliga frågor som jag nog ska sätta mig ner och besvara nu.
Hon frågade bland annat hur många killar och tjejer som gick på min skola. Vad ska jag svara?
Jag du här är vi 30 000 studenter så ca 15 000 killar och 15 000 tjejer kanske?
Hahaha hon kommer bli helt chockad då.

Nej nu blir det lunch och brev skrivning innan skolan.

Vill inte ha lov!

Är inte alls avundsjuk på dem som har ett så kallat höstlov nu!
När jag gick på gymnasiet brukade alla räkna ner veckorna/dagarna till loven och när lovet väl kom så sov de flesta bort dagarna. Jag kände mig dock inte som en av dem. Jag jobbade för det mesta och om inte så passade jag på att åka hem till föräldrarna eller så fanns det alltid en del skolarbeten som skulle  göras fast det var lov.
Är det någon som känner igen sig i den sitsen?

Nej nu är jag glad över att konstatera att ett lov just nu hade inte varit något för mig. För det är nu jag tycker är skolan är som roligast, vi har precis kommit in på ämnen jag gillar att läsa om och allt går enligt planerna känns det som.
Igår hade jag en pluggfri dag och jag kan lova er att det kliade i mina fingrar att öppna böckerna på kvällen men jag sa skarpt nej till mig själv. Det gjorde att sängen min var inte svår att stiga upp ur morse. För efter frukosten satte jag mig direkt med böckerna. Känns härligt att jag tycker det är så kul.
Framför allt är det kul när man märker hur mycket nytt man lär sig varje dag.

Så nej ett lov nu hade inte varit något för mig, jag hade bara blivit rastlös!

Dagen består av självstudier på förmiddagen och sen föreläsning i eftermiddag.
Ikväll blir det bodypump och step.

Tipsar här om en favoritlåt att plugga till.

Mysdag!

Idag har det varit en mysdag här hemma kan man nästan säga. Eller så är det kanske bara jag som har gått runt och känt myskänslor vem vet?

Vi var i alla fall på strömpilen och inhandlade lite smått och gott. För Robin min blev det nya tröjor och lite underkläder. Jag handlade ett par nya örhänge, lila nagelack och ett fin svart kjol som var på extrapris. En perfekt kjol att ha till vardags, jag har nämligen köpt både svarta och gråa strumpbyxor nu inför hösten så det kommer bli härligt fint!

Sen gick vi även in på Cervera där jag hade presentkort. Det stod mellan mer höganäs servis eller tre bunkar från Rosti Mepal. Jag är ju en sådan nörd på köksredskap och vill gärna ha det bästa. Just dessa bunkarna är helt underbart bra. Ni kanske tänker att vadå det är väl ingen skillnad men enligt mig är det de. Jag älskar dem i alla fall.


Här är våra nya små älsklingar!

Som tur va blev det faktiskt pengar över på presentkortet så nästa gång blir det något nytt fint.
Men nog pratat om sånt, det är säkert ingen bryr sig. Även om ni fick ett bra tips här!

Efter handlingen kom vi hem och hann inte mycket innan det var dags för mitt steppass. Ett helt underbart pass, när pulsen är så hög som på de passen mår min kropp riktigt bra, om inte under tiden så i alla fall efteråt.

Nu har det redan hunnit bli kväll och pralamentet rullat i tv:n.
Så medan vi kopplar av här framför tv:n ska jag nu måla mina naglar lila med mitt nya nagelack.

Kände att jag var tvungen att skriva om mer ungdomliga saker nu efter den där "bunkar" historien.

Ha en trevlig kväll och imorgon är det en ny vecka, ska bli skönt.

Söndagsfix!

Det är mulet och tråkigt här i Umeåtrakterna idag.
Jag och Myte ska snart ta oss in till Strömpilen för att storhandla samt att vi ska titta i alla andra affäerar som finns där ute.

Annars har jag jag inte gjort något mer än att sätdat och tagit det lungt idag.
Har en välförtjänt fridag från plugget idag.

Men nu börjar jag bli lite rastlös så jag får väl ta tag i att göra något.

Hörs senare idag då jag kanske uppdaterar om något roligare.

Hemma

Är äntligen hemma efter en lång dag på universitet.
Högskoleprovet är klart och ja det gick bättre än förra gången men verkligen ändå inte bra.
Den dag jag kommer in på dietistlinjen är det inte för mitt högskoleprov det kan jag lova er.

Dock kändes det mycket bättre denna gången men resultatet blev inte såå mycket bättre som jag hade hoppas på efter mina känslor. Men sånt är livet.
Jag får återigen lämna över hoppet till mina betyg.

Nu väntar en kväll med rotfruktspaj och mys här hemma med min Myte :)

Ha en trevlig kväll gott folk.
Åh grattis till min vän Gunnar som fick grymt resultat på högskoleprovet!

Fredagsmusik

Jag startar den tidiga fredagskvällen med lite Michael Jackson

Det är bara att njuta.

Klar för dagen

Efter lite pannkakor i magen och väldigt mycket läsning senare anser jag mig nu klar för dagen.
Jag tänker inte göra mer nytta nu så därför har jag slått mig ner i fåtöljen och ser på Lyxfällan. Det är ett bra programm tycket jag för man blir alltid så motiverad till att sköta sin ekonomi som är oerhört viktigt.

Men nu kom Myte in i vardagsrummet efter all sin läsning så jag tror bestämt att jag ska umgås med honom.
Ha en skön kväll gott golk!

Homoäktenskap

Idag röstade Svenska kyrkan om Homosexuella skulle få ingå i Äktenskap. Innan har det som bekant fått heta partnerskap.
Men idag var det röstningen nere i Uppsala och Ja.sidan fick en stor majoritet.
Enligt DN.se så röstade 176 för och 62 förstade nej till förslaget, 11 lade ner sin röst.
Det är verkligen på tiden att kyrkan moderniserar sig och inser de homosexulleas rättigheter här i samhället. Enlig mig och många andra finns det inga anledningar till att homosexuella ska bewhandlas på ett annat sätt än heterosexuella.

På DN:s hemsida kan man läsa om hur olika biskopar uttalar sig.
En del av dem som röstade nej påstår sig göra det för att ej skapa en "ännu  större" klyfta mellan svenska kyrkan och övriga Europas kyrkor. Andra säger att vi inte kommer vara ensamma om detta förslag och därför kommer inte den eventuella klyftan att vara länge.

Vi är tydligen ett av de första länderna som röstar ja till ett sådant här förslag vilket är väldigt bra. Nu visar vi resten av världen hur man borde göra.
En av anledningarna till att just vi var först är kanske för att vi inte tycker att våra traditioner är viktigast utan att vårt välbefinnande är det. Så uttalar sig i alla fall Ärkebiskop Anders Wejryd.

Bra jobbat Svenska kyrkan, även om det kunde skett för längesedan.
Men bättre sent än aldrig eller hur?





Tjock i halsen

Den härliga förkylningen hänger kvar i min kropp. Men det känns ändå helt ok idag.
Har bara skola mellan ett och halv tre idag, skönt.

Har nyss ätit rostade mackor med varm choklad efter en lång morgon i min sköna säng.
Ska nu ta och repetera lite av veckans föreläsningar till seminariumet idag.

Efter skolan blir det hem och plugga på högskoleprovet.
Så ser min dag ut.

Jag längtar till Söndag, den dagen ska jag bara koppla av från allt. Då har jag gjort högskoleprovet, alltså får jag en mindre sak att tänka på.

Idag är det texakt två månader kvar tills jag åker hem till SKÅNE igen.
Det är sjukt vad tiden bara springer iväg, snart har jag och Myte bott ihop i två månader, det är najs.

Ha en bra dag allihopa!

Förklaringen

Det hjälpte inte att skriva blogginlägg innan och det hjälpte inte att bli peppad av mig själv. Resultaten blev inte bättre för det.
Men nu inser jag varför, jag har varit snörvlig hela dagen och nu när Myte kom hem så kopplade jag av och kände hur dåligt min kropp mådde.

Jag har fått i mig lite mat men ligger nu helt utslagen i min säng, med ytterst lite feber och en röd näsa.
Inte konstigt att de svåra frågorna på högskoletesterna inte ville mig väl.
Jag ska nu försöka att inte tänka för mycket på all tid jag missar i pluggväg när jag ligger här och vilar. För antagligen behöver jag just vila.

Ska bara ligga här och sätta på diry dancing, IGEN!
Det bästa blir sen när älsklingen kommer hem om från sin träning om en timme, för då kommer han hem med choklad till mig.
Är verkligen supernöjd med att ha världens bästa kille som pojkvän!  ÅH jag längtar tills han kommer hem igen.

Så resten av kvällen blir till att vila, har ju ändå fått ihop måååånga pluggtimmar idag, någon kväll måste man få koppla bort allt.
Imorgon blir det mer plugg här hemma och sen ett lite seminarium i skolan runt lunch. Väldigt lagom för min skull tror jag.

Ha en mysig kväll gott folk, det ska jag ha här i höstmörkret!

Nu: DIRY DANCING  i sängen så klart...


En halvkrasslig Lotta

Dåliga resultat.

Jag skulle aldrig ha åkt i från skolan idag. Så länge jag var kvar i skolan gick allt bra, föreläsning gick bra och förstod nog det jag bör veta tror jag.
När jag efter en långs väntan kom jag in på bussen. Nu är jag hemma och allt känns mer eller mindra tungt.

Det började helt ok då jag gjorde klart dagens repition av föreläsningen, men sen när jag skulle ta tag i högskoleprovsplugger gick det inget vidare.

För det känns helt ok medan jag gör testerna men sen när jag jämför mina svar med facit ser det inte alls bra ut. Matten som innan har gått bra finns inte där längre, det är precis som om min hjärna inte vill ta emot siffror och sånt blaj.
Nu är jag inte på hugget och bara för att man inte vill plugga så ser man allt annat som bör göras. (städa,diska bädda, ja ni vet) Men det vill jag inte det heller.

Men jag får väl skärpa mig, för plugga det måste jag bara fortsätta med om provet på lördag ska klara sig bättre än förra året.

Om jag börjar om från början nu kanske det går bättre?
Ja det tror jag bestämt, nu fortsätter jag, efter lite fika kanske?
Jag fika får det bli!

TOTALT MENINGSLÖST INLÄGG FÖR ER! Men sjukt bra för mig för nu är jag på hugget igen

Ha det bra.

Matmuffins

När jag och Myte stod i köket idag så hade vi noll motivation och ork till att laga mat.
Men jag var riktigt sugen på att baka, vad blev det då tror ni?

Jo vi gjorde lite matmuffins. En perfekt kombination av att få baka och ha god mat.
Det blev muffins med gramhamsmjöl, bacon, morötter, svmap och tomat. Resultatet blev väldigt gott och nu har vi ett par över till morgondagen med , Perfekt.

Gott gott!

Ikväll har jag spenderat med att öva in en massa ord, det kan vara svårare än vad man tror.

Har jag berättat att vi har fantastiska solnedgångar här i Holmsund?
Bilden nedan är tagen innan idag, runt klockan sex.
Helt underbart.

En hektisk höst

Det är mycket nu, mycket roligt!

Blir inte så ofta uppdateringar om roliga saker här inte utan ni får mest hörs om mitt liv och mina pluggstunder.
Men det är så det är i vårt liv här upp i Umeå nu. Det är mycket skola men det är så vi vill ha det.

Jag älskar mitt liv för tillfället och denna veckan (även om den precis började) känns riktigt bra. Jag känner mig motiverad till det mesta vilket är en bra förutsättning för att studierna ska gå bra.
Jag ser framemot det som komma skall, då menar jag mest nästa tenta och högskoleprovet på lördag.

Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men allt känns så härligt i mitt huvud så mer kanske jag inte behöver säga?

Nu ska jag återigen sätta mig med böckerna, det blir först plugg på nervsystem och hormoner innan jag går i gång på högskoleprovsplugg.
Med andra ord, jag har att göra hela kvällen!

Var i stan också i dag och fixade en sak som gör att jag snart får ännu mer att plugga på, men det gör ingenting. Som belöning till mig själv gick jag till ett kondotori här som är ett liknande företag som Duvanders. De har fått samma priser och så vidare. Väl där köpte jag med mig ett bröd hem som jag nu har fikat på.
Jag hade glömt att riktigt bröd kunde smaka så bra.

Ha  det bra :)


Att fika med varm choklad och goda mackor är inte helt fel, det behövs när man ska få in mycket information i huvudet.

Härliga måndag!

Det är måndag morgon och jag är väl utvildad. Riktigt skönt att få börja en ny vecka genom att känns sig pigg!
Jag har varit uppe i nästan tre timmar och sen dess har jag hunnit att äta frukost, läsa dagens kapitel inför föreläsningen samt pluggat en massa på högskolaprovet!
Nu när jag pluggar inför högskoleprovet så sitter jag en stund med min bok där det såtr hur jag ska tänka och sen sätter jag mig vid testarna som finns på internet.
Det är hur praktiskt som helst, jag tycker att det rä klurigt. Men fördelen är att det är mycket roligare nu än vad det var förra året då jag gjorde det för första gången.


Det som står på dagens schema är att jag ska plugga vidare nu till jag ska dra in till universitetet till ett då min första föreläsning på detta moment börjar.

Jag ska läsa fysologi och metabolism nu  i fyra veckor innan det är dags för en ny fin tenta!
Jag ser framemot kursen, det ska bli kul att lära sig allt om kroppens funktioner och hur hela matsmältningen fungerar ( metabolismen).
Läste om cellen nu på morgonen, och ojojoj så mycket detaljer det finns.
Lite djupare än det vi läste på gymnasiet Sara ;)

Ikväll blir det nog mer plugg samt träning! Bodypump blir det för mig ikväll.

Nu ska jag fortsätta läsa, ha det så bra kära läsare, ni blir allt fler här inne! Det gillas :)

Mys I Umeå

Har varit på ett härligt steppass och precis kommit ut ur en härlig dusch.
Det var verkligen skönt att träna idag. Jag fick ut alla aggressioner jag hade inom mig som jag har lyckats samla de senaste dagarna. All aggression försvann och nu känner jag mig avkopplad och lugn.

Jag insåg där på stepbrädan att allt jag går och oroar mig över kommer att gå bra, det kanske tar tid och så men va fan, vad har jag bråttom till?

Nu ska jag i alla fall laga väldigt god helgmat till mig och Myte som snart kommer hem från sin träning.
Efter det hoppas jag på mys framför tv:n med mörk choklad. Jag hoppas att han har läst klart för dagen.
Som ni märker turas vi om att ha mycket i skolan men som tur är man förstående för sådant nu för tiden.

Vi hörs kanske senare!


Sittning

Igår kväll var det dags för min första sittning, och ojojoj vad det var kul.
Temat var kända par och som ni förstår så var alla helt olika klädda och det blev många goda skratt.

Jag gav er en ledtråd i går om vad jag och min partner va. Nu ska jag avslöja vad vi var.
Vi var Bananer ipyjamas!
Det var verkligen en chock när vi fick beskedet om vad vi skulle klä ut oss till, jag trodde aldrig att det skulle bli bra men det blev faktiskt riktigt bra och kul hade vi.

Exmepel på andra par var: Kungen och drottningen, Skönhetenoch odjuret, en trio från Bamse ( de var urgulliga!), Aladain och Yasmine, Abba gruppen och så vidare.
Det var verkligen jättekul!

Det bjöds på god mat och en massa uppdrag. ( Alla par fick minst ett uppdrag/spex man skulle göra inför gästerna.) Efter middagen var klar blev det massa dans och drinkar! En härlig kväll så att säga, vi kom inte i säng förrän två men det var det verkliogen värt.

Idag sitter både jag och Myte och pluggar. Han om EU och sånt blaj och jag sitter med högskoleboken och övar. Snart har vi även tvättdags och sen efter det ska vi handla och träna så dagen är fullproppad av aktiviteter.

Det blev inte många bilder tagna från igår men en del blev det och de kommer här!

Innan sittningen blev det en fördrink hos Yasmine och Aladin!

Busiga B2 smygfotade B1


Skönheten och odjuret gänget!

VårA faddrar var en pimp samt hans h*ra

Ett par gula bananer i pyjamas. Synd att inte våra snygga randiga byxor synd :P

Ha en trevlig söndag!

sittning

Tjena!
Idag har jag varit väldigt osocial mot de flesta, det jag har gjort är att jag har legat i min säng hela dagen samt pluggat till högskoleprovet nästa vecka.

Men ikväll då händer det fina saker!
Det är nämligen sittning ikväll, vår första för att tillägga.
Temat är kända par och Myte är min partner, tyvärr kan jag inte säga vad vi ska klä ut oss till för det är lite hemligt.Men ni kan få en ledtråd.
Vi är ett tecknat par som kommer från ett av Robins favoritländer och som passar bra på glassar.
Någon som kan gissa?

Nej nu börjar det blir bråttom vår buss går halv fem. Vi ska först till Sofie och ta en fördrink och fixa det sista innan vi tillsammans går till sittning allihopa. Det kommer bli askalas!

Hur ser er lördagskväll ut?

Slut

Efter en dag med en styck tenta och massa mysa med tjejerna så ger jag upp för dagen.

För er som undrar hur det gick idag så önskar jag att jag kunde svara, men tyvärr jag vet inte!
vi hörs mer imorgon.

Tenta

Idag gäller det.
tentadagen är här och min mage kniper lite lätt vilket är ett tecken på min nervositet tror jag!
Men det gör inget för om 6 timmar är jag klar, jag har då skirvit min första tenta och då kommer jag bara koppla av hela eftermiddagen. Detta gör jag genom att dra till en av campus pubarna för att fira med tjejerna! Ikväll blir det mys hemma tror jag.
Gissa vem som kommer somna tidigt idag?
uppdaterar ikväll om hur det gick.
Missar jag att skriva ligger jag väl hemma och gråter över min prestation!

Ha en trevlig fredag!

En dag kvar!

Ja och så var det snart slut på nedräkningen till Tentan. För imorgon ska jag ju ha min första tenta och ämnet jag ska skriva är Livsmedelskemi.
Jag sitter nu i sängen och försöker koppla av efter mitt långa pluggpass som jag har haft sedan nio i morse. Jag pausade nu för att tänka på något annat så att jag snart kan börjar repetera det allra sista.

Annars har jag inte gjort mycket idag, jag har varit nere på konsum en sväng för att inhandla fika till morgondagen samt en ostbulle som jag snart ska sätta i mig.
Det vattnas redan i munnen på mig men jag är rädd att jag blir sjukt besviken på den. Har trots allt inte ätit ostbullar sen jag jobbade på duvanders, och det var ostbullar det kan jag tala om!
Åh ibland får jag sådana sjuka längtan tillbaka attacker, visst jag var lite trött på det nu i somras men det var ju för att jag visste att jag skulle sluta.

Hade samma jobb funnits här uppe hade jag inte tackat nej till ett helgjobb.Även om jag inser att skolan nu tar mycket tid!

Sitter och lyssnar på Melissa Horn nu. hon är helt underbar, jag länkar er en låt längre ner. Gick tyvärr inte att bädda in av någon anledning, men låten är jättebra.

Nej nu ska jag chilla rundor här en stund innan allvaret börjar igen,
Undrar hur helgen kommer kännas nu när kemin är över snart? :/

http://www.youtube.com/watch?v=37rBTst0Bsc
Vacker låt kan ni tro

Mina Studieplaner!

Som jag sa igår har jag anmält mig till vårens kurser och programm här uppe i Umeå.
Så här ser min lista ut.

1.Dietistprogrammet, 180hp
Ett programm som alltså är treårigt.
2.kostvetenskap B 30 hp
En terminskurs ,helfart.
3. Kost och träning, 15hp
En halvtidskurs.
4. Födoämneskänslighet 7.5hp
En kvartskurs. 25% studietakt.
5. Kurspaket med inriktning mot utvecklings- och personlighetspsykologi 30hp
En terminskurs, helfart.

Nu ska jag förklara hur jag har tänkt med dessa val.
min högsta önskan är ju så klart att jag vill komma in på dietistutbildningen, men jag vill inte hoppas för mycket för jag vet att mina betyg ligger i riskzonen.
Om jag inte kommer in på dietistutbildning kommer jag att fortsätta att läsa kostvetenskap B. Jag läser ju Akursen nu och i och med att dietisterna ändå läser både a och b som vi kan jag lika gärna ha gjort det innan jag hoppar på det.

Men då undrar ni kanske hur jag har tänkt med alla de andra valen?
Jo det är så att om jag kommer in på dietist utbildningen måste jag sysselsätta mig i ett halvår, för de ska då lära Kost A vilket jag gör nu.
Eventuellt så vill jag jobba det halvåret. Men jag är även inne lite på att läsa lite extra kurser då för att vässa mit CV.
Det är där kost och träning samt födämneskänsligheten kommer in. För då kan jag läsa de kursena under tiden medan jag väntar.
Och om får fnatt och vill göra något helt annat ja då kanske jag läser den pyskologikurs som jag kanske har nytta av i framtiden.

Men som sagt nu är det bara att vänta och se vart jag hamnar!
Håll tummarna för mig så att jag kommer in!

Våfflor och nu plugg

Igår var det som sagt våffeldag här hemma i Holmsund. Det var väldig mysigt och vi hade våfflor upp över öronen, men det godaste var nog alla tillbehör. Eller vad hade ni tyckt om choklad,sirap,bana, grädde, sylt, kiwi, grönsaker och keso som tillbehör till era våfflor.

För oss passade det i alla fall bra så vi åt på!

Här är lite bilder.

Det blev fullt av tjejer i vårt kök!


Här har vi börjat vräka i oss av det goda!



Lotta gillade med våfflor, visst har hon ett fint namn;)


För övrigt så pluggar jag för fullt idag ,går mycket bättre än de andra dagaran, så jag hoppas det fortsätter så.

Var hos tandläkaren här innan och det gick så bra. Var nog det trevligaste tandläkaren jag någonsin träffat. Vi pratade på en massa om universitet sedan. Hon hade slutat sina studier där för bara några år sedan!

Nu ska jag återgå till övningstentorna!

Våfflor!

vi har haft en jättemysig eftermiddag här hemma hos mig. Det tycker i alla fall jag att vi har haft.
Men nu är jag helt slut.
Har ont i magen och tankarna far fram och tillbaka i mitt huvud och jag vill bara sova.
Har tagit en massa bilder men de får ni se imorgon för just nu så blir det sängen.
Eller kanske böckerna, det beror på vad mitt huvud säger när jag kommer så långt.

Ha det bra så hörs vi imorgon.

Sa jag att jag har sökt kurser och programm nu till våren? Om inte så sa jag det nu, berätta om mina planer imorgon, håll tummarna för mig att  mina betyg räcker till min högsta dröm bara!

våffeleftermiddag!

Jag har för en stund sedan inhandlat en massa godsaker till vår våffeleftermiddag!
Det kommer bli hur bra som helst.
Tjejerna från klassen kommer hit och äter våfflor med mig, jag måste ju använda mitt nya våffeljärn till max!
Ni skulle höra de andras reaktioner när jag kläckte ur mig att jag hade ett våffeljärn. Det faktiskt därför det blev en sådan mysdag hos mig, för att ville smaka våfflor.

Därför kommer vi nu kombinera nöja med allvar, för det är tentaveckan och vad passar då bättre än lite god mat, härlgit sällskap och genomgång av kemin? I mina öron låter det jättebra.

Men nu ska jag äta upp min lunch städa klart och göra lite smet. Sen kommer de väl strax efter det.
kommer bli en mysig eftermiddag.
Uppdaterar ikväll med bilder och så vidare.

Ha en bra dag!

Gröt i huvudet

Jag har gröt i huvudet nu och jag mår illa ju mer jag tänker på Kemin.
Förtillfället går pluggandet inte alls bra så därför tänker jag bara läsa ett fetthäfte till och sedan cyklar jag bannemig bort till träningslokalerna. Klockan åtta är det step som jag har öppnat ögonen för på sistone. Inte så jobbigt men sjukt kul.
hör du Sara, jag gillar step nu!
Kanske är det för att min ledare är från skåne och tycker att jag ska komma på alla pass så hon får prata skånska med någon, haha hon är så söt.

Nej nu ska jag läsa lite tll som sagt.
Imorgon blir det en dag med plugg och träning på förmiddagen, sen städning och handling på eftermiddagen för sen kommer tjejerna över på våfflor på kvällen.

Supermysigt!
Ha det så bra

Pluggkaos!

Idag råder det pluggkaos i mitt huvud!
Det är tentaplugg för fullt som gäller nu inför fredagen.

Jag började dagen väldigt fint genom att gå på bodypump här borta på vårt lilla gym. Det var lite motigt att cykla dit i morgonfrosten dock men när jag åkte där ifrån var jag otrlogit motiverad till att plugga. Så jag åkte hem åt fil och goda knäckebröd och satt gång.

Till en början gick det super, men sen gjorde jag min sista övningstenta och ojojoj! Här tog allt slut i mitt huvud, det kom upp nya begrepp som jag inte kan reflektera allt till och det kom nya fett och kolhydratsfrågor som jag aldrig kunde föreställa mig innan!

Så nu när jag har kommit över chocken så blir det bara till att ta tag i alla frågetecken och studera vidare.
För trots allt så är det väldigt kul.

Det är tur att jag har min fantasi nära till hands. Då är det enkeltatt plugga, för jag tar småpauser här och där på 5 minuter och sen pluggar jag vidare, då går det bra. Att bara få springa ut med soporna är givande då jag får frisk luft och ny motivation, knäppt va?!

Så här ser vårt köksbord ut för tillfället.

Söndagsplugg

Dagen började inget bra för mig, mardrömmar och en massa tvivel vaknade jag av. Detta bidrog att jag låg kvar i sängen och tyckte synd om mig själv till tolv. Efter frukost fortsatte jag med min sängstund.

Först klockan tre tog jag tag i mitt liv då jag gick till konsum, handlade lite sött och gick hem till lägenheten.
Väl hemma slog jag upp böckerna för  att lära mig det sista om proteinerna.
Nu ett par timmar senare har jag inte bara lärt mig det utan räknat en del kemifrågor och ätit en god kvällsmat med min sambo.

Har även hunnit lyssna en del på härliga Mariette, fan vad hon är bra!



I gårkväll var det trevligt. Tog slut fort bara då vi 18åringar inte kommer in någonstans i centrala Umeå en lördagkväll. Så det blev tidigt kväll för mig. Tur att Campus finns så att man kan festa när man känner för det ;)

När jag var på väg in till stan igår så pratade jag med Sara i telefon. Shit vad jag har saknat henne, hon är ju min pärla! Det var hon som stod ut med mig i tre år på gymnasiet, hon som delade alla jobbpass med mig och inte minst var det hon och jag som satt på house of bagels i timmar.
Jag längtar redan till jul när jag tänker på henne, tänk att få krama och umgås med henne igen, jag längtar!
Du och jag Sara :)

Nej nu ska jag plugga lite till medans man väl är taggad!
Ha det bra.

Lördagsångest

Jag sitter ensam i vår lägenhet på en av de fyra köksstolarna.
Jag har MASSOR av anteckningar runt om mig som har blivit nedskrivna idag och en djup tallrik halvtom med glass och egengjorde chokladsås i.
Det är så min lördagseftermiddag ser ut för tillfället.
Jag känner mig lite tom både i huvudet och i kroppen. Tom i huvudet efter allt plugg jag har gått igeonm och tom i kroppen men varför vet jag inte.

Men just nu kom jag på två positiva saker.
Det första är att jag hat varit duktig och pluggat ett par timmar idag, jag skrev bland annat ett övningstenta och den hade jag klarat. Så jag hoppas vår kommande tenta ser liknande ut!
För det andra ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en utekväll.
Ikväll blir det nämligen fotbollskväll på Alltstars nere i stan. Vi är ett gäng på ca 15tjejer från klassen som har bokat bord där. Väl där ska vi äta god mat och dricka gott och sen blir resten av kvällen säkert toppenbra.

Så varför sitter jag här och känner mig nere? Nej nu ska jag göra mig i ordning för vem vet, jag kanske känner för att läsa lite till sen innan bussen går halv sju.

Hur mår skåne förresten? Har inte fått så där mycket uppdatering på sistone från folk så tell me now!

Ha en toppen kväll.

Fredagsmys

Efter en härlig dag i skolan och lite shopping på stan( endast tråkiga inför vintersaker) så kom jag och myte hem till vårt kära hem. Väl hemma gjorde vi en jättegod kvällsmat.

Det blev ungsrostade rotgrönsaker med sirap och olja på med lite kryddor. De rotgrönsaker vi andvände var:
- Potatis
- Röbetor
- Rödlök
- Kålrot
- Morötter

Till det åt vi stektfisk som vi dubbelpanerade. Det blev även god sallad med pesto i.
En härlig fredagsmåltid det där, kändes otroligt lyxigt i och med att allt var så färgglatt och "rätt i tiden" var det också nu när det är höst.

Så här så maten ut:


Nu blir det slutet av postkodmiljonären innan IDOL börjar!


Norrlandsvanor.

Konstigt känsla jag har i kroppen nu. Det känns som om det var en evighet sen jag skrev sist... konstigt som sagt för det var inte längesedan. Det var väl i förrigår om man ska vara helt korrekt. Kanske inte bra att man har en sådant behov att blogga som jag har skapat mig?

Men nog om det, det var bara en underlig tanke som for runt i mitt huvud.

För tillfället står min sambo och lagar köttfärs på mina order. Är det underbart att ha lite makt ibland ;) Men bara ibland.
Det ska bli gott med mat, jag har längtat ändå sen jag åt lunch.

Lite uppdatering om skolan:
Jag har en vecka kvar till min första tenta och jag är faktiskt inte så nervös. Eller alltså det varierar, ibland känner mig skiträdd men nästa sekund längtar jag bara att få skriva den så att den blir gjorde.
Att göra annat än att plugga typ 8 timmar om dagen nu går inte. Det är bara att plugga på, det är kul för ju mer man pluggar nu desto mer förstår jag. Tänk vad mycket jagk kommer hinna lära mig på en vecka!

Att plugga på universitet här uppe är lätt det bästa jag har bestämt mig för att göra på länge, tänk vad mycket jag har lärt mig den senaste månaden. Nya vänner och jag har börjat bekanta mig med Umeå som stad och hur hela norrlandskulturen. Jag har till och med varit på surströmmingskiva.

Snart får jag väl en norrlandsstämpel i huvudet.
Det är tur att tjejerna på stepen alltid påpekar min skånska dialekt så att jag alltid förblir en skåning för dem.

Nej nu tror jag att jag måste hjälpa min lilla Robin att mäta upp spaghettin!

Ha det bra.


Tidigt!

Det är tisdag och klockan är sju. Lotta har ätit upp sin frukost och tycker att klockan är alldeles för lite egentligen för att vara uppe.
Men skolan börjar halv nio så då har man inget val.

För att piggna till har jag ätit hvaregrynsgröt ( som alltid) och ett par knäckemackor med citrusmarmelad, MUMS!
Sen lyssnar jag ännu en gång på Mariette Hanssons version av Dear MR president.
Den är verkligen jättebra.

Med dessa orden skrivna ska jag packa ihop min matlåda och slänga på mig lite make up innan bussen rullar mot stan.

Ha en bra tisdag kära vänner!


Pannkisar och dubbelpass.

Så nu har jag averkat många skoltimmar, två träningspass och har även klämt i mig ett par pannkakor so Myte min fixade.

Det är min måndag i en kort version, en härlig måndag då jag har fått mycket gjort.
Jag tränade både bobypump och step nu ikväll så sängen lockar oerhört för min trötta kropp.

Men nu ska jag läsa in det sista om proteiner så att jag hänger med på fortsättningsföreläsningen imorgon.
Ett kort inlägg, typ bevis på hur trött jag är nu!

Ha det så bra och sov gott

En kväll fylld av bullar och mys.

Det kan inte bli annat än supermysigt när sex tjejer möts i ett kök för att äta nybakta bullar och dricka mjölk till. Mysfaktorn höjs ytterliggare då det är skitväder ute men vi hade det mysigt med tända ljus.

Det här var hur kvällen igår så ut i väldigt stora drag. En jättemysig kväll som jag gärna gör om igen.
Jag kom till Josefin och Sanna vid fyra. Då började vi planera bakningen och lite senare var degen nästan färdig.
Vi spelade Yatzy under tiden degen jäste och när de andra tjejerna sen kom dit efter deras träning så blev det utbak av bullarna.

Bullarna blev fantastiska och inget går upp mot sådant höstmys som vi hade igårkväll.
Tjejerna som jag umgås med här uppe är verkligen helt fantastiska och jag gillar det supermycket. De är så lätta av va med och jag längtar till varje träff vi ska ha, alltså varje skoldag ;)

Men nej nu kommer bilderna och efter det ska jag kila iväg mot bussen!

Degen är redo för jäsning


Vi spelar Yatzy så länge, de var verkligen länge sedan jag spelade det.


En del av bullarna är klara för uppätning!

Kanelbullens dag

Vem har missat att det är kanelbullens dag idag?
Ja inte jag i alla fall.
Dagen har ju firats i 10 år och idag ska jag för första gången baka kanelbullar på denna dag. Innan har jag alltid bara ätit eller sålt bullar.

Jag ska om en halvtimme ta bussen till stan för att sedan åka vidare mot Sanna och Josefin. Där ska vi baka kanelbullar så det står härliga till. Senare kommer nog resten av gänget och fikar med oss.
Det kommer bli supermysigt med tanke på att det småregnar utomhus.

Så nu ska jag skynda mig att fixa det sista innan bussen.
Skriver kanske när jag kommer hem ikväll. Så fall kommer det även bilder på bullarna :)

Någon mer som bakar idag?

Lördagsmys!

Såsen blev lyckad mina vänner!
Jag lyckades att göra den fast det var lite klurigt, och blev det gott? Ja det blev väldigt gott.
Hela middagen blev god, stekt kyckling och klyftpotatis. En perfekt lördagsmiddag måste vi säga.

Efter middagen blev det mys framför tv:n. Myte har hela hipphipp boxen så vi såg på tre avsnitt eller något.
Skånskan är fan underbart. Jag hade nästan glömt bort det lite grann. Längtar till jag kommer hem i jul och får höra det på riktgit.

Nu har vi ätit frukost och jag ska försöka sätta mig en eller två timmar med kemin. Hoppas jag får något gjort.

Ha det bra.


En smarrig måltid var det här!

Matlagning

Efter en eftermiddag med plugg och promenad samt lite annat pyssel ska jag och Myte nu äntligen börja laga kvällsmat.
Det blir någon form av stekkyckling,klyftpotatis med egengjorde Bearnaisesås :) Hoppas jag lyckas med såsen.

Visar kanske en bild senare så får ni se om det blev bra.

Är det någon som har gjort roligare saker än pluggat idag?

Surströmmingsskiva igår!

Lördag idag och det ser ut att vara en härligt lördag om man tittar ut geno köksfönstret.
Ännu en dag med frost på marken när man vaknade och nollgradigt, det är fint det.

Nu ska jag berätta om gårdagen för er.
Det var som sagt surströmmingsskiva hemma hos gotlänningen Zandra. Vi gjorde detta mest för att testa på den norrländska kulturen helt enkelt.
Zandra hade fixat en massa mat och andra hade fixat snaps så på den fronten var allt räddat. Jag kom till Zandra tidigare som sagt och hjälpte till med förberedelser, sådant är jättekul om ni frågar mig. Som belöning för att vi fixade en del åt vi upp alla kanter på den goda morotskakan som var till efterrätten, jättegoda!

Men i alla fall, klockan sju började kalaset och då dukades det fram följande:
Tunnbröd både hårt och mjuk så klart.
Massor av mandelpotatis( blev typ 2/3 )
Hackade tomater
Hackad Rödlök
Dill
Creme Frachie
snaps
Och så klar SURSTÖMMING.

Surströmmingen hade vi öppnat i skogen innan där ute för att inte få in all lukt, även om det luktade inomhus med :P Fast det var ju inte allt mycket.

Sen började vi att göra våra fina klämmor med alla tillbehör i.
Ni kanske undrar nu vad en skåning som mig tyckte om dettA? och jo jag tycker att det var helt ok, det var ju inte jättegott men absolut inte äckligt heller. Fast jag förstår faktiskt inte vikten av det riktigt.
Men nu har vi gjorde det i alla fall och det var kul.

Resten av kvällen spenderas genom att leka charader och andra lekar.
Det var en mycket trevlig kväll med många från klassen.
Erika från vår klass var med och det var tur för hon är expert på surströmming så hon lärde oss hur vi skulle göra. Inte förstår jag hur hon kan älska det dock, men alla har vi olika smak.


Ett fulldukat bord och lite av folket

GottGott!

Idag blir det till att plugga lite, har fått en del gjort nu på förmiddagen och sen nu ska Myte hjälpa med mig en ny design till bloggen.

Uppdatering från köket!

Just nu står jag och Zandra och fixar i hennes kök inför kvällen.
skalat potatis och lyssnat på Winnerbäck
Och un ska vi skära upp en gigantisk morotskaka, det är fina grejer det!
Ha en trevlig kväll :)

Surströmmingsskiva...

Att lära sig en ny sorts kultur är aphäftigt tycker jag. Ikväll ska jag försöka bilda mig lite så att man i alla fall får veta hur norrländska aktiviter går till.
Jag ska nämligen gå på surströmmingsskiva, nu är det nog många (flest skåningar kanske) som skrattar högt. skratta på ni men jag tar det här på stort allvar.

Sist jag åt surströmming var för tre år sen i skolan och då var det ingen höjdare men denna gången ska det ju gå till som på riktigt liksom.
Ni vet, öppning av burken som luktar skit, tunnbrödsklämmor med potatis mm och snapsvisor! Det blir lite som en norrländsk midsommar kan jag tänka mig.
Lovar att ta bilder på kalaset så att jag kan bevisa för er vad jag har varit med om...

Det är fortfarande nollgradigt här i Umeå fast klockan snart är halvtolv, det är inte klokt vad kallt det är.Imorse var marken helt vit av frost...BRrrr, bara tanken över att jag ska gå till bussen snart får mig att frysa.
Det är dock mycket skönare kyla här liksom, inte så fuktigt kalla utan mest kall. Kan  inte riktigt förklara det, men fast det är kallt så känns det ändå varmare än vad det är.

Ska till skolan nu efter att jag har fått i mig det sista av pizzan sen igår.
Har suttit och pluggat sen åtta i morse så jag känner att jag har gjort mitt här hemma nu. Att räkna kemi är inte det lättaste men det går märker jag, skam den som ger sig!

Men nej nu får jag nog skynda mig lite för att hinna med bussen.
Vi hörs imorgon då ni får uppdatering från surströmmingsskivan.

Oktober=Vinter?

Ìdag är det första oktober, det är då jag tycker att hösten brukar börja.
Men det var när jag bodde i Skåne kanske jag ska tillägga, För här känns det som om hösten har varit en tid. Hur är det i Skåne?

Man kan nästan tro att det börjar bli vinter här redan, det är inte mer än ett par plusgrader, i denna stund är det 5! När jag gick upp vid åtta var det noll.
Kallt? JA!

Men jag ska inte klaga för hösten är verkligen jättefin i år och alla träd är underbara! Jag älskar höste, man får stå i hallen varje morgon och välja mellan sommarjackan eller den varma jackan, vilka skor man ska ha och om man ska ta med sig vantarna, och sen när man ska gå ut så får man tanken kanske vore det bra med  ett paraply med?
Hösten är så osäker årstid, dagarna kan vara jätteolika och det är charmigt, men jobbigt då det piskar regn/snöregn.

Det var lite höst tankar nu mitt i maten, jag sitter och äter rester av kålpudding! Helt gudomligt gott tycker jag att det är.

Snart ska jag till skolan för att göra en del fettlabbar. Ska bli väldigt intressant, efter det väntar matlagning då vi ska göra pizza. Ikväll blir det plugg och spinning :)

Vi hörs senare!

RSS 2.0