Litet test from me to you!

Det går ut på att ni ska få välja vilken kandidat av detta som ni helst skulle vilja bli styrda av, dvs. vem skulle vara President/statsminister i landet ni bor om ni fick välja på dessa tre:

Kandidat A:
Hänger med korrupta politiker och får politiska råd från Astrologer. Har haft flera älskarinnor, kedjeröker och dricker 8-10 martinis varje dag.

Kandidat B:
Sparkad från sin ledarpost två gånger. Går upp vid 11 varje dag och knarkade opium på högskolan/collage/universitetet. Dricker champagne, whisky och konjak varje dag.

Kandidat C: Medaljbelönad krigshjälte. Är vegetarian, röker inte, dricker inte och har aldrig haft några utomäktenskapliga förbindelser.

Vilken tar ni? ....














Kandidat A är Frankling Roosevelt, Kandidat B är Winston Churchill och Kandidat C är Adolf Hitler.
Goood job guys, /Robin


Kommentarer
Postat av: jossan

HHAHAHA!!!! Jag valde kandidat A - föll för martinin... :)

2009-11-14 @ 14:14:17
Postat av: Bobby

...men bara en idiot väljer parti efter person?



Man kanske skulle lägga till under kandidat c: "Vill döda alla judar."

2009-11-14 @ 14:31:50
Postat av: Robin

Det är ju ett manipulerat test, för att belysa att folk som tillåter en diktator att ta över landet inte är "dumma i huvudet", det handlar ju om hur kandidaterna och deras åsikter framställs. Tror du hitler gick ut med att han skulle förinta alla judar i sin kampanj? Nej, han återkom istället ständigt till att roten till alla problem i samhället var judarna. Det lät som en enkel lösning och woopsidoo så röstade folk på honom!

2009-11-14 @ 15:38:37
URL: http://loottas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0