Umeå open

Igår var vi som sagt på Umeå Open. En minifestival som pågick i tre dagar på folkets hus. Vi hade endagsbiljett och var alltså bara där igår, då de bästa artisterna enligt oss var där.

Vi kom dit vid sju men Melissa Horn som var den första artisten vi ville se började inte förrän nio så vi bestämde oss för att ta en fika istället.
Lotta och Jossan mötte upp oss och då gick vi till Cafe Station.

En mycket god fika på ett väldigt mysigt fik.



Lite innan nio begav vi oss till Folkets hus igen och tog plats för Melissa Horns konsert. Josse och Hanna från klassen kom också.
Hennes konsert sen var otroligt bra, hon har fin röst, är otroligt vacker, har välskrivna texter och jag bara njöt av stämningen som rådde.

Efter hennes konsert laddade vi om för att en timme senare se Salem Al Fakir. På hans konsert var det ett otroligt drag och alla i publiken var sjukt peppade. Det som var synd bara var att ljudet var otroligt högt så man fick många gånger hålla för öronen. Men annars var hans konsert bra.

Sen var vi och kollade runt på lite olika band som spelade innan vi såg vår sista konsert för kvällen som var med Marcus Krunegård. Jag personligen tycker kanske inte att han är så där jättebra, varken textmässigt eller hans sätt att va som artist men Robin tyckte om honom.

Efter det tog vi bussen hem och somnade gott efter en rolig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0