Nu blir det sängen

Nu ska jag snart hoppa i säng tror jag. Har hunnit med en del ikväll och det har varit skönt. Spinnande innan tillexempel och det var så grymt härligt, jag älskar att bara slippa tänka på allt annat och låta tramporna snurra runt samtidigt som svetten rinner ner över hela cyklen och mig.

Det har blivit en hel del funderingar nu den sista halvtimmen angående hur jag ska göra med mina studier är sugen på att ta i ordentligt nu när jag ändå hållet på.
Men jag ska inte säga någon nu innan jag vet mer om hur det blir och jag måste som sagt tänka på det mer innan jag förvirrar er och mig själv ännu mer.
Varför kan det inte bara finnas en väg, en väg som var öppen för mig och min dröm.

Det är illa när man har börjar drömma om det eller hur? Vill man det FÖR mycket då, när man drömmer om hur man börjar studera och jobba som sitt drömyrke.
Ussch jag måste lära mig att sluta tänka, jag deppar ner mig själv!

Slutet kommer bli bra, det vet jag. För jag återvänder inte till Skåne för gott innan jag har den där Legitimationen med mig.

Nu blir det som sagt sängen för ni märker ju själv hur jag svamlar, God natt.
Robin jag tänker på dig nu när du sitter där i ett trång bussäte och ska sova medans jag har en hel dubbelsängför mig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0